Tositarinoita teknologia-alalta. Löydä tulevaisuutesi!
Lyhyiden uratarinavideoiden avulla pääset tutustumaan teknologiayritysten nuoriin osaajiin. Näet, mitä he ovat opiskelleet ja mitä merkityksellistä he nyt tekevät.
Lyhyiden uratarinavideoiden avulla pääset tutustumaan teknologiayritysten nuoriin osaajiin. Näet, mitä he ovat opiskelleet ja mitä merkityksellistä he nyt tekevät.
Mikko kehittää hitsauslaitteiden ominaisuuksia tuotekehitystiimissä. Tulevaisuudessa hitsaaminen mukautuu tekijänsä tekniikkaan.
Katso lisääNikola Tesla innosti Davoria "keksimään" ja tekniikan opiskeluun kotona Kroatiassa. Nyt hän kehittää älykästä big dataan perustuvaa rakennussuunnittelua Granlundilla - "vähemmällä energialla enemmän".
Katso lisääRakennuttamisen projekti- ja kehityspäälliköä innostaa kun rakennushankkeen tilaaja saa toimivat ja terveelliset tilat sekä tavoiteltu aikataulu, laatu ja kustannukset totetuvat.
Katso lisääOpiskellessaan historiaa Iivari kaipasi "jotain konkreettista tekemistä". Nyt hän on SSAB:n terästehtaalla operaattori, joka vastaa tuotantolinjojen sujuvasta toiminnasta.
Katso lisää"Minulle on tärkeää tehdä työtä, joka mahdollistaa puhtaamman tulevaisuuden - ympäristöteknologiaa; energiatehokkaita ja vähäpäästöisiä tuotteita ja prosesseja!"
Katso lisääTeekkari-Ida aloitti Luvata Porissa kesätöissä jo DI-opintojen alussa. Nyt hän on tehtaan toimitusketjun hallinnan asiantuntija, jonka työ linkittyy kaikkiin tehtaan toimintoihin ja siksi myös suureen määrään ihmisiä tehtaalla.
Katso lisääTeräs on yksi maailman tärkeimmistä materiaaleista lukuisissa erilaisissa käyttökohteissa. Ovakolla terästuotteita valmistetaan kierrätysromusta. Johanna on mukana kehittämässä teräksen tuotantoa energiaa ja materiaalia säästäen.
Katso lisääSampsan vastuulla on tuotantoprosessin kehittämisprojekti, joka mahdollistaa parempilaatuiset tuotteet energiatehokkaasti ja ympäristöystävällisesti – energiansäästöä jopa 80 %!
Katso lisääVieraita kieliä opiskelemalla voi päätyä muuallekin töihin kuin opettajaksi tai kääntäjäksi. Esimerkiksi Teknowarelle dokumentoimaan asiakkaille eri puolille maailmaa valmistettavia turva- ja sisävalaistusratkaisuja julkisen liikenteen ajoneuvoihin.
Katso lisääYrityksen laatujärjestelmän kehittäminen on luovaa uusien toimintamallien kehittämistä eri toimintojen prosesseihin - teknisten taitojen lisäksi tarvitaan rutkasti sosiaalisia taitoja.
Katso lisääSosiaaliset taidot, matemaattinen ajattelu ja ongelmanratkaisukyky - näillä taidoilla, ohjelmistojen ymmärryksellä ja hyvällä asenteella pystyy kehittämään softan teosta ketterää.
Katso lisääAmmatillinen tutkinto on myös hyvä pohja yliopisto-opinnoille. Veli-Matti opiskeli ensin sähköasentajaksi, innostui jatkamaan ja nyt koneteekkarina hän MacGrgorilla Designer Trainee ja suunnittelee älykkäitä ratkaisuja laivojen lastinkäsittelyyn.
Katso lisääKaiuttimien suunnittelu ja rakentaminen harrastuksena ja konetekniikan opinnot - hyvä perusta Genelecin kaiuttimien mekaniikkasuunnittelijalle. "Kiinnostava tapa yhdistää opinnot ja harrastus!"
Katso lisääToimiva elinympäristö ihmisille - Kruunusiltojen raitiotiehankkeen suunnittelu
Katso lisääKolmoistutkinnon suorittajan valtakuntana oma kaivos - testikaivos, jossa testataan tulevaisuuden louhintalaitteita.
Katso lisääTeknilliset ja kaupalliset jatko-opinnot ovat mahdollistaneet Minnalle mielenkiintoisia töitä tuotekehityksestä tuotteiden markkinointiin. "Kaikki lapsuuden toiveammatit: tutkimusmatkailija, opettaja, keksijä – samassa paketissa!"
Katso lisääHitsaus on läsnä arjessa joka päivä - eikä katoa! Kestävää hitsausta tarvitaan: junat, laivat, sillat, kauppakeskukset, urheiluhallit jne.
Katso lisääKetteriä sähköisiä palveluja suomalaisille. Sauli kehittää Goforella julkishallinnon asiointipalveluista digitaalisia - nopeampaa asiointia.
Katso lisääMekaanisten röntgenkuvantamislaitteiden mekaniikkasuunnittelija on maalaisjärkeä arvostava ongelmanratkoja. Laadukkaita ja helppokäyttöisiä laitteita lääkäreille - parempaa disgnostiikkaa potilaille.
Katso lisää