Tulevaisuudessa hitsaaminen mukautuu tekijänsä tekniikkaan

Mikko Törölä
DI
Kemppi

Mikko kehittää hitsauslaitteiden ominaisuuksia tuotekehitystiimissä. Tulevaisuudessa hitsaaminen mukautuu tekijänsä tekniikkaan.

Opiskelemaan Tampereen teknilliseen yliopistoon sähkötekniikkaa

Kesätöissä yrityksissä, yliopistolla tutkimusapulaisena ja tutkijana

Kemppille tuotekehitysinsinööriksi; suunnittelua, ohjelmointia, kehittämistä ja tutkimusta

Eteneminen Kempillä sovelluspäälliköksi; tutkimusprojekteja, ohjelmointia

Siirtyminen Team leaderiksi

Kansainvälinen hitsauskoordinoijan pätevöityskoulutus IWE, Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Eteneminen nykyiseen tehtävään projektipäälliköksi

Tampereen yliopisto / Tampere University

Kalevantie 4, 33100 Tampere

Sähkötekniikan DI Mikko Törölä on projektipäällikkö virtalähdetiimissä, joka on osa tuotekehitysosastoa. Projektipäällikkönä hän organisoi työnjaon, aikatauluttaa projektit ja varmistaa, että asetetut tavoitteet saavutetaan.

Mikon tiimissä suunnitellaan laitteiden suorituskykyä ja ominaisuuksia, painopiste on hitsauslaitteiden käytettävyydessä. Mikko on ollut mukana luomassa kaikkia Kempin Wise-ominaisuuksia, joiden tarkoitus on helpottaa hitsaustyötä ja varmistaa hitsauslaatua. Mikko tutkii esimerkiksi, miten hitsauslaite voi mukautua hitsaajan suoritustekniikkaan helpottamaan työtä ja varmistamaan työn laadun. “Parasta on uusien tapojen keksiminen. Kun tulee ahaa-elämys, asiaan uppoutuu helposti ja pyrkii kääntämään kaikki kivet asian selvittämiseksi.”

Kemppi

Kemppi on Suomen kolmanneksi älykkäin yritys ja maailmanlaajuisesti toimiva edelläkävijä hitsausteknologian ja hitsausohjelmistojen kehittämisessä. Me Kempillä tiedämme, että täydelliseen hitsaukseen tarvitaan ammattihitsaajia, nykyaikaisia hitsaustuotannon hallintaohjelmistoja ja innovatiivisia laitteita. Nykyään laitteiden on oltava yhteydessä paitsi toisiinsa myös internetiin monin tavoin. Siinä kyse on elektroniikasta, tiedosta ja datasta.