Tekniikka helpottamaan työtä ja elämää

Christopher Helle
Informaatioverkostojen DI-opiskelija
Gofore

Goforen asiantuntijat parantavat asiakkaiden digitaalisia palveluita. Chris aloitti juuri uudessa projektissa, jossa designerit ja kehittäjät rakentavat ison teknologiayrityksen tuotteeseen web-käyttöliittymän - käyttäjälähtöisesti.

Aalto-yliopistoon informaatioverkostojen koulutusohjelmaan - ihmisläheistä tietotekniikkaa

Tekniikan kandidaatti, pääaine media, sivuaine ohjelmistotuotanto

Opintojen ohessa osa-aikaisena web-sivustojen kehittämistä

Helsingin konservatorio, musiikkiopistosta, pääinstrumentti viulu

Goforelle ohjelmistosuunnittelijaksi

Maisterivaiheen opinnot jatkuu, pääaine käyttäjälähtöinen suunnittelu, sivuaine käytettävyyskoulu - diplomityö odottaa

Chris on Goforella rakentamassa asiakkaille webin yli toimivia helppokäyttöisiä palveluita, joissa lähtökohtana ovat käyttäjien toiveet ja tarpeet. Työtä tehdään tiimeissä, joissa kehitetään uutta ja ratkotaan ongelmia yhdessä. “Saan olla luova ratkaisujen toteuttamisessa, mutta tärkeintä on, että tiimi toimii yhteen!”

Chris lähti opiskelemaan tietotekniikka Aallon informaatioverkostojen koulutusohjelmaan, koska hän haluaa tehdä ihmislähtöistä tekniikkaa, joka palvelee ihmisten tarpeita ja on helppokäyttöistä. Goforella hän on kehittämässä ratkaisuja, joita tuhannet ihmiset käyttävät ja onnistuvat siten omassa työssään ja elämässään kehittämään parempia ja luovempia ratkaisuja. Chrisiä matematiikan ja fysiikan ymmärtäminen auttaa lähestymään ongelmia, purkamaan ne pieniksi tekijöiksi ja rakentamaan kokonaiskuvan näistä pienistä osista.

Innostaa Chrisiä myös se, että hän kahvi-intoilijana pääsee työpaikallaan hyödyntämään baristan taitojaan 😉 Hyvää on sekin, että Goforella on “kikkeri-kulttuuri” – tauoilla kollegoiden kanssa pelataan fyysistä käsin pelattavaa jalkapallopeliä.

Gofore

Gofore Oy on digitaalisten palveluiden kehittämisen asiantuntijayritys. Missiomme on muuttaa maailma paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Muotoilemme ja rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden ketteriä sähköisiä palveluita.