Toimiva elinympäristö ihmisille

Valtteri Brotherus
DI
WSP Finland

Toimiva elinympäristö ihmisille - Kruunusiltojen raitiotiehankkeen suunnittelu

Lukiossa: lääkis vai...

Kandidaatin tutkinto, Oulun yliopisto, Ympäristötekniikka

Vaihto-opiskelijana Saksassa, Munchenin teknillinen yliopisto, School of Management

DI-opinnot ja ympäristötekniikan avustavat tutkimustehtävät Oulun yliopistossa

Diplomityö ja geoteknistä suunnittelua teknologiayrityksessä

Diplomi-insinööri, Oulun yliopisto, vesi- ja geoympäristötekniikka ja johtaminen

Tietomallikoordinaattorina teknologiayrityksessä

BIM-asiantuntijaksi WSP:lle (BIM, Building Information Modeling)

Tietomallintaminen (BIM, Building Information Modeling) tarkoittaa rakennuksen ja rakennusprosessin koko elinkaaren aikaisia tietoja kokonaisuutena sekä niiden parempaa hallintaa ja hyödyntämistä. Valtteri on suunnitteluhankkeiden tietomallikoordinaattori. Se tarkoittaa suunnittelutyön ohjausta ja laadunvalvontaa sekä tietomallintamisen kehitystyötä. Työhön kuuluu myös suunnitteluohjelmiston pääkäyttäjyys eli ohjelmiston ylläpito ja muiden käyttäjien tukeminen.

Valtterille tärkeää työssä on vapaus ja vastuu sekä erityisesti kannustus ideoida sitä, miten toimintaa ja työskentelytapoja voidaan kehittää ja uudistaa. “Yhdessä työkavereiden kanssa ideoidut ennakkoluulottomat ratkaisut, jotka vaikuttavat konkreettisesti ihmisten elinympäristöön innostavat ja palkitsevat eniten!”

WSP Finland

WSP on eri osaamisaloja ennakkoluulottomasti yhdistelevä suunnitteluyritys. Autamme asiakkaitamme luomaan uutta ja korjaamaan vanhaa. Tutkimme, konsultoimme ja muotoilemme rakennettua ympäristöä viihtyisäksi niin, että se kestää ja luo kilpailukykyä.