Digipalveluilla nopeampaa asiointia kuluttajille

Sauli Anto
Ohjelmistotuotannon DI-opiskelija
Gofore

Ketteriä sähköisiä palveluja suomalaisille. Sauli kehittää Goforella julkishallinnon asiointipalveluista digitaalisia - nopeampaa asiointia.

Halu muuttaa maailmaa ja tekniikka kiinnostaa

Lukiossa luonnontiedelinja

Matemaattiset aineet kiinnostaa - itsenäistä ohjelmoinnin opiskelua

Tampereen teknilliseen yliopistoon opiskelemaan tietotekniikkaa

Kanditutkinnon pääaine ohjelmistotekniikka ja sivuaine tietotekniikka

Maisterin tutkinnon pääaineeksi ohjelmistotuotanto

Ohjelmistosuunnittelijaksi Goforelle - opinnot jatkuu

Sauli tekee työtään tiiviissä kahden hengen tiimissä. Tiimi kehittää ja ylläpitää julkishallinnon projekteja, joissa paperiversiot muutetaan sähköisiksi. Näin helpotetaan palvelun käyttöä ja nopeutetaan asiointia. Yksi tällainen on ePerusteet, josta löytyy Suomessa voimassa olevat opetussuunnitelmat ja tutkintojen perusteet.

Saulin ty√∂h√∂n kuuluu ohjelmointia ja asiakkaiden kanssa kokoustamista ja muuta¬†kommunikointia. “Ohjelmoinnissa tarvitaan eniten loogista p√§√§ttelykyky√§, monimutkaiset algoritmit vaativat hyv√§√§ matemaattista ymm√§rryst√§ –¬†kaikki on opittavissa.” Ohjelmointiratkaisuja kehitett√§ess√§¬†tarvitaan¬†taitoa¬†ratkaista ongelmia ja luovuutta. My√∂s kielitaidot¬†ja ryhm√§ty√∂taidot ovat t√§rkeit√§ Saulin ty√∂ss√§.

Gofore on joustava ty√∂nantaja, opiskelijana Sauli pystyy tekem√§√§n et√§t√∂it√§ ja p√§√§tt√§m√§√§n¬†ty√∂ajoistaan itse. “T√§rkeint√§ ty√∂ss√§ on tunne siit√§, ett√§ ty√∂ll√§ on merkityst√§.”

Gofore

Gofore Oy on digitaalisten palveluiden kehittämisen asiantuntijayritys. Missiomme on muuttaa maailma paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Muotoilemme ja rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden ketteriä sähköisiä palveluita.