Lappeenrannan kampuksemme sijaitsee Saimaan eteläisellä rannalla. Vihreä ja moderni kampus Skinnarilan kaupunginosassa on kompakti kokonaisuus, jossa työskentelee päivittäin lähes 10 000 ihmistä. Samalla kampuksella kanssamme toimii myös LAB-ammattikorkeakoulu.Lappeenrannassa järjestetään suurin osa kandidaatti- ja maisteriohjelmistamme. Kampukselta on matkaa Lappeenrannan keskustaan noin seitsemän kilometriä, ja bussi kulkee sinne vartin välein. Meille on helppo tulla joka puolelta Suomea; junamatka Helsingistä kestää vain kaksi tuntia.Lappeenrannan kaupunki jakaa visiomme kestävästä kehityksestä. Kaupunki etsii aktiivisesti vaihtoehtoja uusiutuvasta energiasta ja vihreästä teknologiasta. Lappeenranta on valittu Euroopan vihreimmäksi kaupungiksi vuodelle 2021. Kaupungin 73 000 asukkaasta joka kymmenes on opiskelija.

LUT yliopisto

LUT on uteliaiden yliopisto, jossa opiskelu tähtää parempaan huomiseen. Koulutamme osaajia muuttamaan maailmaa – emme vain muuttuvaan maailmaan. LUT-yhteisöä yhdistää asenne ja mielentila. Katsomme asioita yllättävästä näkökulmasta, kyseenalaistamme ja etsimme ratkaisuja. Teemme asioita uudella tavalla paremman huomisen ja hyvien asioiden puolesta.Kampuksemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Lahdessa, mutta mielenmaisemamme on tavoitettavissa missä tahansa.

Katso lisää

Tekniikkaa ja kauppatieteitä

Meillä voit opiskella tekniikkaa sekä kauppatieteitä ja yhdistää ne. Puhdas energia, vesi ja ilma ovat elämän edellytyksiä, joihin me LUT-yliopistossa etsimme ratkaisuja tekniikan ja talouden osaamisella. Autamme yhteiskuntaa ja yrityksiä uudistumaan kestävästi. Voit hakeatekniikan ja kauppatieteiden kandidaattiohjelmiin Lappeenrantaan tai tekniikan englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin Lahteen. LUT on mukana DIA-yhteisvalinnassa ja kauppatieteellisen alan yhteisvalinnassa. Jatka aiempia korkeakouluopintojasi maisteriohjelmissa Lappeenrannassa, Lahdessa, Turussa, Kouvolassa tai etänä.

Katso lisää