Esedu Etelä-Savon ammattiopisto

Etelä-Savon ammattiopisto Esedu, Pieksämäki

Etelä-Savon ammattiopisto Esedu on monialainen toisen asteen ammatillinen oppilaitos Etelä-Savossa. Esedulla voit opiskella Mikkelissä ja Pieksämäellä sekä verkossa. Koulutuksiimme voit hakeutua yhteishaussa tai jatkuvan haun kautta joustavasti ympäri vuoden.

Koulutustarjonnastamme löydät niin ammatilliset perustutkinnot kuin osaamistasi täydentävät ammatti- ja erikoisammattitutkinnot. Voit myös opiskella Esedulla tutkinnon osia eri aloilta! Tutustu koko koulutustarjontaamme verkkosivuillamme osoitteessa www.esedu.fi.

Tekniikan alojen ammatilliset tutkinnot, joihin voit opiskella Esedulla Pieksämäellä

Mahdollisuus opiskella myös tutkinnon osia eri aloilta. Koulutuskohtaiset valintamenettelyt ynnä muut tarkemmat tiedot löydät www-sivuiltamme osoitteesta www.esedu.fi.

Ammatilliset perustutkinnot

– Ajoneuvoalan perustutkinto: automekaanikko
– Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto: koneasentaja
– Rakennusalan perustutkinto: talonrakentaja
– Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto: sähköasentaja
– Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto: IT-tukihenkilö, ohjelmistokehittäjä. Tarjolla myös verkko-opintoina.

 

 

Katso lisää

Pieksämäki

Pieksämäki on noin 18.000 asukkaan vireä kaupunki, jolla on keskeinen sijainti rautateiden ja maanteiden risteyksessä, aivan Mikkelin, Jyväskylän ja Kuopion kupeessa. Tapahtumiin ja luontomatkailuun panostavassa puistokaupungissa asut edullisesti ja saavutat palvelut helposti myös jalan tai pyöräillen.

Uudella Hiekanpään oppilaitos- ja hyvinvointikampusalueella sukupolvet kohtaavat. Eri oppilaitosten ja alojen opiskelijoiden yhdessäolo mahdollistaa mielenkiintoisten kohtaamisten ja innovatiivisten projektien syntymisen. Opiskelupäivän lomassa tai jälkeen voit käydä virkistäytymässä Hiekanpään rantapuistossa luontopolun, rantalentopallon tai puistoluistelun merkeissä. Alueella ovat myös kaupungin keskeiset liikuntatilat uimahallista sisäliikuntatiloihin. Ne mahdollistavat monen eri lajin harrastamisen.

Pieksämäki tarjoaa monipuoliset julkiset ja kaupalliset palvelut ravitsemus- ja hyvinvointipalveluista vähittäistavarakauppaan. Tarjolla on hyvin harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille. Erityisesti kulttuuri- ja yhdistystoiminta on vilkasta ja tekemistä löytyy moneen makuun. Hyvien palveluiden lisäksi Pieksämäellä on luontoa ja rauhaa sekä turvallinen ympäristö, jossa on tilaa hengittää ja hengähtää.

Pieksämäen seudulla tarvitaan osaajia. Teollisuus on suuri työllistäjä alueella, ja lukuisat yritykset etsivät parhaillaan osaavia tekijöitä. Erilaisia uravaihtoehtoja on siis tarjolla.

Pieksämäkeen on helppo ihastua!

Katso lisää