XAMK Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Mikkeli

Patteristonkatu 3 D, 50100 Mikkeli

Xamk Mikkeli

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk profiloituu vastuullisen hyvinvoinnin, teknologian ja luovan talouden korkeakouluksi.

Kampuksemme sijaitsevat Mikkelissä, Savonlinnassa, Kouvolassa ja Kotkassa. Tarjolla on lähes 50 amk- tutkintokoulutusta ja yli 30 yamk-koulutusta. Opinnot voi suorittaa joustavasti oman suunnitelman mukaan, osan kokonaan verkossa. Harjoittelut, projektit ja opinnäytetyöt ovat mahdollisia tehdä myös alueen yrityksissä sekä meidän Tki-hankkeissa. Yritysyhteistyö erilaisten projektien, opinnäytetöiden ja harjoittelujen osalta mahdollistavat työllistymisen yrityksiin.

Tutkintokoulutuksen lisäksi Xamkissa on Suomen laajin avoin AMK-tarjonta, uudentyyppisiä mikrokursseja ja runsaasti muuta täydennyskoulutusta. Kampukset on suunniteltu niin, että opiskelu on sujuvaa ja palveluja on riittävästi. Tilat ja laitteet ovat moderneja ja käytännön taitoja pääset harjoittelemaan laboratoriossa ja simulaatiotiloissa.

Henkil√∂kuntaa¬†Xamkissa¬†on noin 850, tutkinto-opiskelijoita noin 10 000 ja avoimessa amk:ssa on¬†22‚ÄĮ700¬†opiskelijaa.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk

Erotu osaajana, hae opiskelemaan.

Katso lisää

AMK-tutkinnot

AMK-opintoihin sis√§ltyy ydinopintoja, t√§ydent√§vi√§ opintoja, harjoittelua sek√§ opinn√§ytety√∂. AMK-tutkinnon suoritettuasi saat kelpoisuuden niihin virkoihin, joihin vaaditaan korkeakoulututkinto. Voit suorittaa tutkinnon joko p√§iv√§- tai monimuotototeutuksena ‚Äď osa koulutuksista on mahdollista suorittaa kokonaan verkossa.

Tekniikan tutkinnot (Insinööri, AMK)

РBachelor of engineering, environmental engineering

– Ohjelmistotekniikka

РSähkö- ja automaatiotekniikka

– Talotekniikka

РYmpäristöteknologia

РMetsätalousinsinööri

Katso lisää

YAMK-tutkinnot

Ylemmän AMK-tutkinnon avulla voit syventää ammatillista osaamistasi työelämässä hankkimasi kokemuksen jälkeen. Opit hankkimaan ja käsittelemään oman alasi tutkimustietoa ja soveltamaan sitä työssä. Saat valmiudet muun muassa työelämän kehittämis- ja asiantuntijatehtäviin. Ylempi AMK-tutkinto antaa saman kelpoisuuden julkisiin virkoihin kuin yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto.

Tekniikan YAMK- tutkinnot

РMetsätalouden liiketoiminta

– Projekti- ja myyntijohtaminen

РSähkövoimatekniikka

– Talotekniikka

РYmpäristöteknologia

Katso lisää

Kampuskaupunkimme

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, eli Xamk, sijaitsee neljällä paikkakunnalla: Kotkassa, Kouvolassa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Kampukset sijaitsevat kaupungin keskustassa tai lyhyen kävely- tai pyörämatkan päässä siitä. Kampuksilla on tarjolla monipuolisia palveluja niin opiskelijoille kuin kaupunkilaisille.

Tutustu tarkemmin kampuskaupunkeihimme oheisista linkeistä:

Kotka: www.kotka.fi 

Kouvola: www.kouvola.fi 

Mikkeli: www.mikkeli.fi 

Savonlinna: www.savonlinna.fi 

Katso lisää