UEF Itä-Suomen yliopisto Kuopio

Yliopistonranta 1, 70210 Kuopio

UEF Kuopio

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen monialaisimmista tiedeyliopistoista. Tarjoamme tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät yliopistostamme halutun opiskelupaikan. Meiltä valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä ja kansainvälisissä tehtävissä.

Automaatiotekniikan DI-ohjelma

Automaatiotekniikan DI-tutkinnon suoritettuasi tunnistat automaation mahdollisuudet eri toimialoilla kehitettäessä älykkäästi, taloudellisesti ja ympäristöystävällisesti toimivia järjestelmiä, koneita ja prosesseja. Osaat soveltaa matemaattista mallintamista, simulointia ja ohjelmointia käytännön työtehtävissä. Opintojen aikana teet projekti- ja ryhmätöitä, jotka syventävät kieli-, viestintä- ja yhteistyötaitojen osaamistasi. Suuntaat tutkintoa oman mielenkiintosi mukaan datatieteeseen ja tekoälyyn, markkinointiin ja myyntiin tai teollisuusrobotiikkaan.

Katso lisää

Avoin yliopisto

Avoin yliopisto-opetus on osa Itä-Suomen yliopiston jatkuvan oppimisen kokonaisuutta, josta löydät lisäksi mm. monipuoliset ja joustavat täydennyskoulutukset sekä palvelut yrityksille ja organisaatioille. Voit valita yksittäisiä opintojaksoja oman opiskelutarpeesi mukaan. Kaikki opinnot ovat yliopistotutkinnon osia ja laaja tarjontamme avaa monia mahdollisuuksia niin tutkintotavoitteiseen opiskeluun kuin osaamisen päivittämiseen. Opinnot ovat pääosin joustavia verkko-opintoja ja saat opintojen valitsemiseen ja aloittamiseen maksutonta neuvontaa ja ohjausta.

Opiskelijan Kuopio

Kuopion kampus sijaitsee kauniissa vehreässä ympäristössä, aivan järven rannalla Savilahden alueella. Kehittyvään Savilahteen rakennetaan elävää kaupunginosaa, jossa olisi mahdollisuus opiskella, tehdä töitä ja asua.

Kuopion kampuksen lähes 7000 tutkinto-opiskelijaa pitävät huolen siitä, että kampuksella käy kuhina. Kampuksen ravintolapalvelut tarjoavat monipuolisesti vaihtoehtoja lounas- tai kahvihetkelle. Opiskelijalle tärkeät palvelut sijaitsevat lähellä. Myös ylioppilaskunnan toimisto sijaitsee kampuksella.

Kaupungin keskustasta pääsevät sujuvasti kävellen tai pyöräillen parin kilometrin matkan kampukselle.

Katso lisää