Itä-Suomen yliopisto Kuopio

Kuopion kampus

Yliopistonranta 1, 70210 Kuopio

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisin tiedeyliopisto. Tarjoamme tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät yliopistostamme halutun opiskelupaikan. Meiltä valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä ja kansainvälisissä tehtävissä.”

Teknillinen fysiikka

Meillä opiskelija on osa tiedeyhteisöämme. Yhdessä opiskelijoiden kanssa kehitetyt modernit oppimisympäristöt ja opetusmenetelmät antavat mahdollisuuden opiskelijalähtöiseen oppimiseen ja edellytykset pärjätä vaativissa opinnoissamme.

Teknillisen fysiikan koulutusohjelma tuottaa osaajia tekniikan vaativimpiin tehtäviin. Koulutus pohjautuu kansanvälisesti johtavaan tieteelliseen tutkimukseen, jota sovelletaan sekä isoissa kansainvälisissä että pienemmissä tutkijoiden perustamissa yrityksissä. Voit suuntautua joko ilmakehäfysiikkaan, laskennalliseen tekniikkaan, lääketieteelliseen fysiikkaan ja tekniikkaan tai materiaalitekniikkaan.

Valmistuneiden maailmanlaajuisilta työmarkkinoilta voit löytää itsellesi paikan esimerkiksi tutkimus-, tuotekehitys- ja viranomaistehtävistä, sairaalafyysikkona, huippututkijana, kouluttajana, erilaisista johtotehtävistä tai kenties perustat oman teknologiayrityksen.

Tutustu teknillisen fysiikan koulutukseen

Opiskelijan Kuopio

Kuopion kampus sijaitsee kauniissa vehreässä ympäristössä, aivan järven rannalla Savilahden alueella. Kehittyvään Savilahteen rakennetaan elävää kaupunginosaa, jossa olisi mahdollisuus opiskella, tehdä töitä ja asua.

Kuopion kampuksen lähes 7000 tutkinto-opiskelijaa pitävät huolen siitä, että kampuksella käy kuhina. Kampuksen ravintolapalvelut tarjoavat monipuolisesti vaihtoehtoja lounas- tai kahvihetkelle. Opiskelijalle tärkeät palvelut sijaitsevat lähellä. Myös ylioppilaskunnan toimisto sijaitsee kampuksella.

Kaupungin keskustasta pääsevät sujuvasti kävellen tai pyöräillen parin kilometrin matkan kampukselle.

Katso lisää