Jamk Jyväskylä

Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä

Piippukatu 2, 41400 Jyväskylä

 

 

 

 

 

 

 

Jamk on luovien edelläkävijöiden korkeakoulu. Vahvuusalojamme ovat esimerkiksi biotalous, sovellettu kyberturvallisuus sekä automaatio ja robotiikka. Vahvistamme osaamista ja kilpailukykyä yhdessä yritysten ja yhteistyöverkostojen kanssa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Opinnot Jamkissa tapahtuvat kolmella eri kampuksella, joita ovat Rajakadun pääkampus ja Lutakon kampus Jyväskylässä sekä Biotalouskampus Saarijärvellä.

Insinööriksi!

Maailma muuttuu jatkuvasti. Insinöörinä kehität tulevaisuutta ja pääset luomaan uutta esimerkiksi energia- ja ympäristötekniikan tai automaation ja robotiikan parissa. Jamkissa on yhteensä 10 tekniikan alan AMK-tutkinto-ohjelmaa. Ylempiä AMK-tutkinto-ohjelmia on tarjolla lähes 20.

 

 

Katso lisää

Opiskelijakaupunki Jyväskylä

Mikä tekee kaupungistasi opiskelijakaupungin? Tietenkin laaja valikoima oppilaitoksia, mutta ennen kaikkea ihmiset, opiskelijat itse ja opiskelijaelämä. Jyväskylässä lähes joka kolmas vastaantulija on opiskelija. Täällä Keski-Suomen sulatusuunissa sinut hyväksytään sellaisena kuin olet, puhuitpa mitä murretta tahansa, tai vaikka äidinkielenäsi vierasta kieltä – kuten yhä useampi tekee. Kaupungin 40 000 opiskelijaa muodostavat aktiivisen yhteisön, josta on helppo löytää oma verkostonsa, ystäviä ja sielunkumppaneita. Kaupunki sykkii liikuntaa, kulttuuria ja tapahtumia. Jyväskylässä löydät ainekset sinua kiinnostavaan ja kiehtovaan opiskelijaelämään joka päivä.

 

 

Katso lisää