UEF Itä-Suomen yliopisto Joensuu

UEF Joensuu

Yliopistokatu 2, 80100 Joensuu

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen monialaisimmista tiedeyliopistoista. Tarjoamme tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät yliopistostamme halutun opiskelupaikan. Meiltä valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä ja kansainvälisissä tehtävissä.

Automaatiotekniikan DI-ohjelma

Automaatiotekniikan DI-tutkinnon suoritettuasi tunnistat automaation mahdollisuudet eri toimialoilla kehitettäessä älykkäästi, taloudellisesti ja ympäristöystävällisesti toimivia järjestelmiä, koneita ja prosesseja. Osaat soveltaa matemaattista mallintamista, simulointia ja ohjelmointia käytännön työtehtävissä. Opintojen aikana teet projekti- ja ryhmätöitä, jotka syventävät kieli-, viestintä- ja yhteistyötaitojen osaamistasi. Suuntaat tutkintoa oman mielenkiintosi mukaan datatieteeseen ja tekoälyyn, markkinointiin ja myyntiin tai teollisuusrobotiikkaan.

Katso lisää

Avoin yliopisto

Avoin yliopisto-opetus on osa Itä-Suomen yliopiston jatkuvan oppimisen kokonaisuutta, josta löydät lisäksi mm. monipuoliset ja joustavat täydennyskoulutukset sekä palvelut yrityksille ja organisaatioille. Voit valita yksittäisiä opintojaksoja oman opiskelutarpeesi mukaan. Kaikki opinnot ovat yliopistotutkinnon osia ja laaja tarjontamme avaa monia mahdollisuuksia niin tutkintotavoitteiseen opiskeluun kuin osaamisen päivittämiseen. Opinnot ovat pääosin joustavia verkko-opintoja ja saat opintojen valitsemiseen ja aloittamiseen maksutonta neuvontaa ja ohjausta.

Katso lisää

Opiskelijan Joensuu

Joensuun kaupunki on Suomen 12. suurin kaupunki. Joensuu sijaitsee Itä-Suomen läänissä Pohjois-Karjalan maakunnassa.

Joensuun tiivis ja helppokulkuinen kampus sijaitsee aivan Joensuun keskustan tuntumassa, joten kaikki keskeiset palvelut ovat lähellä. Ylioppilaskunta ja terveydenhuollon palvelut löytyvät kampukselta, ja yliopiston harjoittelukoulu on myös aivan kampuksen kainalossa.

Joensuu on aito opiskelijakaupunki: kampuksella opiskelee jo yli 9000 tutkinto-opiskelijaa, joten elämä kampusalueella on vilkasta. Kampuksen uudet itseopiskelutilat tarjoavat hyvät puitteet opiskelulle. Lukuisat ravintolat ja kahvilat tarjoavat lounasta ja pientä purtavaa nautittavaksi opiskelun lomassa.

Kampukselta on vain 500 metrin matka kaupungin keskustaan sekä monipuolisten urheilumahdollisuuksien tai luonnon äärelle.

Katso lisää