KAO Kainuun ammattiopisto

Kainuun ammattiopisto, Kajaani

Opintie 3, 87100 Kajaani

Kainuun ammattiopisto on monialainen toiseen asteen ammatillista koulutusta tarjoava oppilaitos. Perustehtävämme, ammatillisen koulutuksen vastuullisen järjestämisen lisäksi, toimimme aktiivisesti elinkeinoelämän kehittämiseksi ja kasvualojen tukemiseksi yhteistyössä eri tahojen kanssa. Kainuun ammattiopistossa opiskelee vuosittain noin 3000 opiskelijaa yli 190 Suomen kunnasta sekä ulkomailta.

Meillä opiskelupolku on juuri sinun itsesi näköinen. Valitset monialaisesta koulutustarjonnasta sinua kiinnostavimmat ja tarpeitasi vastaavat opinnot, joista rakennat oman opiskelupolkusi.

Voit hakea opiskelemaan yhteishaussa ammatilliseen perustutkintoon, kun olet suorittanut peruskoulun tai olet ilman ammatillista tutkintoa. Jos olet jo suorittanut jonkin ammatillisen tutkinnon, lukion tai korkeakoulututkinnon, voit hakea jatkuvan haun kautta.

Lisää KAOsta

Koulutustarjonta

Koulutustarjontaamme kuuluvat ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot, tutkintojen osat sekä erilaissa kehittämishankkeissa järjestettävät lyhytkoulutukset. Monipuolisesta koulutustarjonnastamme löytyy tekniikan alan koulutuksia kuten kone- ja tuotantotekniikan, tieto- ja viestintätekniikan, prosessiteollisuuden sekä sähkö- ja automaatioalan tutkintoja.

Koulutustarjonta

Toimipaikkamme

Järjestämme ammatillista koulutusta valtakunnallisesti. Vakituiset toimipaikkamme sijaitsevat Kajaanissa, Kuusamossa, Vantaalla sekä Vuokatissa. Tekniikan alan opintoja voit opiskella Kajaanissa ja Kuusamossa.

Toimipaikat

Katso lisää