LUT Lappeenranta

Yliopistonkatu 34, 53850 Lappeenranta

 

Lappeenrannan kampuksemme sijaitsee Saimaan eteläisellä rannalla. Vihreä ja moderni kampus Skinnarilan kaupunginosassa on kompakti kokonaisuus, jossa työskentelee päivittäin lähes 10 000 ihmistä. Samalla kampuksella kanssamme toimii myös LAB-ammattikorkeakoulu.Lappeenrannassa järjestetään suurin osa kandidaatti- ja maisteriohjelmistamme. Kampukselta on matkaa Lappeenrannan keskustaan noin seitsemän kilometriä, ja bussi kulkee sinne vartin välein. Meille on helppo tulla joka puolelta Suomea; junamatka Helsingistä kestää vain kaksi tuntia.Lappeenrannan kaupunki jakaa visiomme kestävästä kehityksestä. Kaupunki etsii aktiivisesti vaihtoehtoja uusiutuvasta energiasta ja vihreästä teknologiasta. Lappeenranta on valittu Euroopan vihreimmäksi kaupungiksi vuodelle 2021. Kaupungin 73 000 asukkaasta joka kymmenes on opiskelija.

LUT yliopisto

LUT on uteliaiden yliopisto, jossa opiskelu t√§ht√§√§ parempaan huomiseen. Koulutamme osaajia muuttamaan maailmaa ‚Äď emme vain muuttuvaan maailmaan. LUT-yhteis√∂√§ yhdist√§√§ asenne ja mielentila. Katsomme asioita yll√§tt√§v√§st√§ n√§k√∂kulmasta, kyseenalaistamme ja etsimme ratkaisuja. Teemme asioita uudella tavalla paremman huomisen ja hyvien asioiden¬†puolesta.Kampuksemme¬†sijaitsevat Lappeenrannassa ja Lahdessa, mutta mielenmaisemamme on tavoitettavissa miss√§ tahansa.

Katso lisää

Tekniikkaa ja kauppatieteitä

Meill√§ voit opiskella tekniikkaa sek√§ kauppatieteit√§ ja yhdist√§√§ ne. Puhdas energia, vesi ja ilma ovat el√§m√§n edellytyksi√§, joihin me LUT-yliopistossa etsimme ratkaisuja tekniikan ja talouden osaamisella. Autamme yhteiskuntaa ja yrityksi√§ uudistumaan kest√§v√§sti. Voit hakea‚ÄĮtekniikan¬†ja kauppatieteiden kandidaattiohjelmiin‚ÄĮLappeenrantaan tai tekniikan‚ÄĮenglanninkielisiin kandidaattiohjelmiin‚ÄĮLahteen. LUT on mukana‚ÄĮDIA-yhteisvalinnassa‚ÄĮja‚ÄĮkauppatieteellisen alan yhteisvalinnassa. Jatka aiempia korkeakouluopintojasi‚ÄĮmaisteriohjelmissa‚ÄĮLappeenrannassa, Lahdessa, Turussa, Kouvolassa tai et√§n√§.

Katso lisää