XAMK Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Savonlinna

Savonniemenkatu 6, 57100 Savonlinna

Xamk Savonlinna

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk profiloituu vastuullisen hyvinvoinnin, teknologian ja luovan talouden korkeakouluksi.

Kampuksemme sijaitsevat Mikkelissä, Savonlinnassa, Kouvolassa ja Kotkassa. Tarjolla on lähes 50 amk- tutkintokoulutusta ja yli 30 yamk-koulutusta. Opinnot voi suorittaa joustavasti oman suunnitelman mukaan, osan kokonaan verkossa. Harjoittelut, projektit ja opinnäytetyöt ovat mahdollisia tehdä myös alueen yrityksissä sekä meidän Tki-hankkeissa. Yritysyhteistyö erilaisten projektien, opinnäytetöiden ja harjoittelujen osalta mahdollistavat työllistymisen yrityksiin.

Tutkintokoulutuksen lisäksi Xamkissa on Suomen laajin avoin AMK-tarjonta, uudentyyppisiä mikrokursseja ja runsaasti muuta täydennyskoulutusta. Kampukset on suunniteltu niin, että opiskelu on sujuvaa ja palveluja on riittävästi. Tilat ja laitteet ovat moderneja ja käytännön taitoja pääset harjoittelemaan laboratoriossa ja simulaatiotiloissa.

Henkil√∂kuntaa¬†Xamkissa¬†on noin 850, tutkinto-opiskelijoita noin 10 000 ja avoimessa amk:ssa on¬†22‚ÄĮ700¬†opiskelijaa.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk

Erotu osaajana, hae opiskelemaan.

Katso lisää

AMK-tutkinnot

AMK-opintoihin sis√§ltyy ydinopintoja, t√§ydent√§vi√§ opintoja, harjoittelua sek√§ opinn√§ytety√∂. AMK-tutkinnon suoritettuasi saat kelpoisuuden niihin virkoihin, joihin vaaditaan korkeakoulututkinto. Voit suorittaa tutkinnon joko p√§iv√§- tai monimuotototeutuksena ‚Äď osa koulutuksista on mahdollista suorittaa kokonaan verkossa.

Tekniikan tutkinnot (Insinööri, AMK)

– Biotuotetekniikka

– Rakennustekniikka, teollinen puurakentaminen

Katso lisää

Kampuskaupunkimme

 

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, eli Xamk, sijaitsee neljällä paikkakunnalla: Kotkassa, Kouvolassa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Kampukset sijaitsevat kaupungin keskustassa tai lyhyen kävely- tai pyörämatkan päässä siitä. Kampuksilla on tarjolla monipuolisia palveluja niin opiskelijoille kuin kaupunkilaisille.

Tutustu tarkemmin kampuskaupunkeihimme oheisista linkeistä:

Kotka: www.kotka.fi 

Kouvola: www.kouvola.fi 

Mikkeli: www.mikkeli.fi 

Savonlinna: www.savonlinna.fi 

Katso lisää