Vantaan ammattiopisto Varia

Vantaan ammattiopisto Varia on monialainen, käytännönläheistä ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos. Tarjoamme koulutusta nuorille, aikuisille ja organisaatioille useilla eri aloilla.


Koulutustarjonta

Varia tarjoaa monipuolisesti tekniikan alan koulutuksia seuraavilla aloilla: logistiikka, rakentaminen, auto, ilmailu, sähkö ja ICT sekä kiinteistö- ja konetekniikka. Valikoimastamme löytyy perustutkintoja, ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja. Variassa voit opiskella myös tutkinnon osia ja lyhytkursseja. Lisäksi oppisopimuskoulutus tarjoaa mahdollisuuden opiskella ammattiin yhdistämällä työnteon ja opiskelun.

Tutustu koulutuksiimme Varian verkkosivuilla Valintakriteerit ja ohjeet hakemiseen löytyvät koulutusten tiedoista.

Ota yhteyttä Varian hakijapalveluihin


Opiskelu Variassa

Varialla on neljä toimipistettä eri puolilla Vantaata. Kaikki toimipisteemme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella junaradan läheisyydessä. Voit itse vaikuttaa siihen, miten ja missä opiskelet. Variassa opiskellaan muun muassa työsaleissa, työpaikoilla ja verkossa. Työtilat ovat nykyaikaiset ja antavat hyvät edellytykset ammattiin oppimiselle. Variassa käytetään ja kehitetään uusia oppimisympäristöjä: käytössä ovat simulaattorit ja muut virtuaaliset oppimisympäristöt.

Ammattiopisto Variassa voit sisällyttää opintoihisi lukio- ja AMK-opintoja sekä suorittaa kaksoistutkinnon. Kansainväliset verkostomme ulottuvat Euroopasta Aasiaan. Voit lähteä opintojesi aikana ulkomaanjaksolle ja kehittää kansainvälistä osaamistasi erilaisissa tapahtumissa.

Variasta saat loistavat eväät työelämään. Opiskelijamme työllistyvät hyvin alueen työnantajille ja yrityksiin.

Seuraa meitä somessa

Instagram

Facebook

Twitter

LinkedIn

YouTube

Lue lisää ammattiopisto Variasta