Yrkeshögskolan Novia, Campus Raseborg

Raseborgsvägen 9, 10600 Tammisaari

Novia Raasepori

Vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Turusta sijaitsee Raasepori – Uudenmaan maakunnan laajin kaupunki, jossa Tammisaari, Karjaa ja Pohja ovat yhdistäneet voimansa. Raaseporin luonnossa, saaristossa ja historiallisissa miljöissä voi nauttia kauniista maisemista, harrastaa monenlaista ja reippailla kaikkina vuodenaikoina!

Campus Raasepori sijaitsee kauniissa Seminaaripuistossa vain lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta. Opiskelijat viihtyvät modernilla kampuksella, jossa sijaitsevat myös laboratoriot sekä opiskelija-asunnot.

Kaupan päälle kielitaito – opiskele Yrkeshögskolan Noviassa!

Novia on Suomen suurin ruotsinkielinen ammattikorkeakoulu ja meiltä löytyy koulutuksia, jotka antavat loistavan alun urallesi.

Noviassa on 4 000 opiskelijaa ja noin 300 työntekijää, jotka kouluttavat kovatasoisia ammattilaisia elinkeinoelämän tarpeisiin. Novia osallistuu aktiivisesti yhteiskunnalliseen kehitykseen. Haluamme nähdä opiskelijoidemme kasvavan ammatillisessa roolissaan ja antaa heille tulevaisuuden työmarkkinoilla tarvittavaa osaamista. Tarjoamme monenlaisia täydennyskoulutusmahdollisuuksia myös jo työelämässä oleville. Tuemme osaamisen jatkuvaa kehittämistä tarjoamalla TKI-työtä, johon osallistuvat niin opiskelijat kuin henkilöstökin. Tarjoamme ruotsin- ja englanninkielistä koulutusta monella eri alalla.

Novialla voit opiskella ammattikorkeakoulututkinnon ja ylempi AMK-tutkinnon ruotsin- ja englanninkielisessä koulutusohjelmissa Bachelor’s degree ja Master’s Degree. Novia tarjoaa myös erikoistumis- ja täydennyskoulutusta sekä avoimia ammattikorkeakouluopintoja.

Opiskele englanniksi tai ruotsiksi, tarjolla laaja valikoima AMK- ja ylempi AMK-tutkintoja!

Katso lisää

Novian tekniikan alan AMK-koulutukset:

Byggmästare (YH), (Rakennusmestari)

Ingenjör (YH), byggnads- och samhällsteknik (Rakennustekniikka)
– Konstruktionsplanering (Rakennesuunnittelu)
– VVS-planering (LVI-suunnittelu)

AMK-tutkinnot ja ylemmät AMK-tutkinnot englanninkielellä

Master of Engineering, Structural Engineering

Koulutustarjonta vaihtelee: tutustu tarkempaan tekniikan koulutustarjontaan ja hakuaikoihin osoitteessa novia.fi.

Katso lisää

AMK-tutkinnot ja ylemmät AMK-tutkinnot englanninkielellä

Master of Engineering, Structural Engineering, 60 ECTS, Raasepori

Koulutustarjonta vaihtelee: tutustu tarkempaan tekniikan koulutustarjontaan ja hakuaikoihin osoitteessa novia.fi.

Katso lisää