Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Nummela

Ojakkalantie 2

03100 Nummela

Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Nummela

Luksia on Länsi-Uudellamaalla toimiva toisen asteen ammatillinen oppilaitos, jossa voit opiskella ammattiin henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan, omassa tahdissa. Luksia järjestää ammatillista perus- ja lisäkoulutusta oppilaitos- ja oppisopimusmuotoisena nuorille ja aikuisille, työvoima- ja lyhytkoulutuksia sekä työelämän kehittämistä ja palvelua yrityksille ja työyhteisöille. Oppimisympäristöinä toimivat kampusten lisäksi virtuaaliympäristöt ja työpaikat. Luksian kampukset sijaitsevat Lohjalla ja Vihdin Nummelassa, toimipisteet Kirkkonummella ja Espoossa. Tekniikan alan koulutukset löytyvät pääsääntöisesti Lohjalta ja Vihdin Nummelasta.

Perustutkinnosta voi valmistua jopa kahdessa vuodessa. Jos opiskelet samalla lukion oppimäärän, tällöin opiskeluaika on pidempi. Perustutkinto antaa valmiudet lähteä opiskelemaan ammattikorkeakouluun tai yliopistoon. Tai jos menet suoraan työelämään, voit syventää töiden ohella osaamista ammatti- tai erikoisammattitutkinnolla.

Nummela ja kampukset

Nummela on Vihdin suurin taajama, joka tarjoaa pikkukaupunkimaisen ilmapiirin harrastusmahdollisuuksineen. Nummelasta on noin 45 kilometriä Helsingin keskustaan ja julkinen liikenne sujuu bussilla tai omalla autolla Turun moottoritietä pitkin.

Vihti, Nummelan Ojakkalantien 2 kampus
Vihti, Nummelan Ojakkalantien 6 kampus

Tekniikan alojen koulutustarjonta

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto
Sähköasentaja

Katso lisää