Metropolia AMK Karamalmi

Karaportti 2, 02610 Espoo

Metropolia Karamalmi

Älykkäiden ratkaisujen kehittäjäkampus avattiin Karamalmille Espooseen elokuussa 2019. ICT-kampuksella Espoossa ollaan ykkösiä, ei nollia.

Kampukselta on hyvät yhteydet yrityksiin ja maailmalle. Täällä projektina on luoda huomisen ratkaisuja älykkään teknologian ja prosessien johtamisen avulla.

Tieto- ja viestintätekniikka AMK

Alalla saat suunnitella ja kehittää käytännönläheisesti ICT-sovelluksia ja -ratkaisuja. Voit luoda tulevaisuuden tuotteita ja palveluja uusia oivalluksia ja tietotekniikkaa yhdistämällä. Ala on globaali ja kansainvälinen edelläkävijä ja uudistaja sekä, jonka työpaikkoja ja työmahdollisuuksia on kaikkialla.

Katso lisää

Tuotantotalous AMK

Tuotantotalous yhdistää tekniikan ja liiketoiminnan osaamisen

Se on yksi työmarkkinoiden kilpailukykyisimmistä tutkinnoista.

Tuotantotalouden insinöörin tekniikan tuntemus yhdistyy yritystaloudelliseen osaamiseen. Sinusta tulee yritystoiminnan kehittäjä. Rakennat verkostoja ja ratkaiset ongelmia kansainvälisessä tiimissä tai ulkomailla. Tavoitteenasi on tuottavuuden ja tehokkuuden parantaminen tai uuden liiketoiminnan kehittäminen. Sinun osaamisellasi on kysyntää sekä yrityksissä että julkishallinnossa.

Metropolian tuotantotalouden insinöörit työllistyvät erinomaisesti. OKM:n vuoden 2012 – 2014 mittariston mukaan keskimäärin 97 % Metropolian tuotantotalouden tutkinnon suorittaneista on työllisiä.

Katso lisää

Informaatioteknologia – Information Technology AMK ja YAMK

Kiinnostavatko sinua mobiiliratkaisut, älykkäät teknologiat ja pilvipalvelut? Hanki kansainväliset valmiudet opiskelemalla tieto- ja viestintätekniikkaa englanniksi. Information Technology tutkinto-ohjelman opetuskieli on englanti.

Ensimmäisen vuoden opinnot koostuvat tieto-ja viestintätekniikan orientoivista opinnoista, ammattiaineista, matematiikasta ja fysiikasta sekä kieli-ja viestintäopinnoista. Ensimmäisen vuoden lopussa valitset pääaineen, johon syvennyt myöhemmissä opinnoissasi. Opiskelu on käytännönläheistä ja sisältää mm. työelämäprojekteja, harjoittelun ja opinnäytetyön.

Tulevaisuuden työssäsi voit kehittää ja innovoida ihmisten arkea auttavia sovelluksia ja järjestelmiä. IT-insinöörinä voit työskennellä esim. ohjelmoinnin, suunnittelun, tuotetuen, konsultoinnin tai esimiestyön parissa. Työtehtävät ovat usein kansainvälisiä.

Lue lisää: Informaatioteknologia – Information Technology AMK 

Informaatioteknologia – Information Technology, ylempi AMK

Metropolian Master’s ohjelma (YAMK) sisältää kaksi erillistä opintopolkua (Verkot ja Palvelut ja Terveysteknologia), jotka antavat valmiudet toimia kyseisen alan vaativissa asiantuntijatehtävissä. Oppiminen tapahtuu sekä soveltavan tutkimuksen että monipuolisten käytännön harjoitusten kautta. Ohjelma on tarkoitettu työelämässä oleville alan ammattilaisille jotka haluavat laajentaa tutkintonsa ylemmäksi AMK- eli Master’s-tutkinnoksi.

Katso lisää

Tuotantotalous – Industrial Management, ylempi AMK

Tuotantotalouden englanninkielinen ylempi tutkinto (insinööri yamk)

Tuotantotalouden englanninkielinen ylempi tutkinto (Master of Engineering/Science) laajentaa insinööriosaamista kansainvälisen liiketoiminnan tulevaisuuden haasteisiin.

Osallistujilta vaaditaan:

– vähintään 2 vuoden työkokemus tutkinnon jälkeen

– kandidaattitasoinen insinööri- tai tekniikan tutkinto

– erinomainen englanninkielen taito.

Katso lisää