Hyria Hyvinkää

Hyria, Hyvinkää

Uudenmaankatu 17, 05800 Hyvinkää

Hyria – Enemmän osaamista, enemmän asennetta 

Hyria on monialainen ammatillinen oppilaitos, jonka pääkampukset sijaitsevat Hyvinkäällä ja Riihimäellä. Toimipisteitämme on myös Helsingissä, Hämeenlinnassa, ja Lahdessa. Opiskelijamäärämme on vuosittain yli 10 000 ja palveluksessamme on lähes 500 osaajaa. Tarjoamme opiskelijoillemme monipuolisia opiskelutapoja ja nykyaikaisia oppimisympäristöjä – tiiviissä yhteistyössä työelämäkumppaniemme kanssa. Tarjoamme myös lyhytkoulutuksia ja täydentäviä koulutuksia aivan jokaiselle.

Hyrian Hyvinkään kampuksilla voit opiskella mm. kone- ja tuotantotekniikan, autoalan, energia-alan, pintakäsittelyalan, rakennusalan, sähkö- ja automaatioalan, teknisen suunnittelun sekä tuotekehitystyön ammatillisia tutkintoja.

Hyvinkäällä on hyvä huomen

Vihreä ja vireä Hyvinkää on lähes 47 000 asukkaan kaupunki Pohjois-Uudellamaalla reilun puolen tunnin päässä pääkaupungista. Hyvinkää on kasvanut talousalueensa keskukseksi. Mainio logistinen sijainti ja erinomaiset liikenneyhteydet ovat tuoneet kaupunkiimme suuren joukon menestyviä yrityksiä.

Kaupunki on säilyttänyt luonnonläheisyytensä ja tarjoaa ulkoilijalle ja liikunnan ystävälle erinomaiset harrastusmahdollisuudet esimerkiksi Sveitsin alueen kohteissa; luonnonpuistossa, uimalassa ja laskettelukeskuksessa.

Katso lisää

Tekniikan alan opintojen tarjonta, koulutusohjelmat + valintamenettelyt

Hyriassa voit opiskella ammatillisia perustutkintoja, ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja sekä niiden osia. Tarjolla on myös runsaasti tekniikan alan lyhytkoulutuksia sekä lupakorttikoulutuksia.

Jos olet hankkimassa ensimmäistä ammattiasi tai vaihdat kokonaan uudelle alalle, valitse perustutkinto. Jos haluat hankkia lisäosaamista ja kehittyä omalla alallasi, valitse ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto. Voit opiskella tietyin ehdoin myös oppisopimuksella.

Perusopetuksen jälkeisiin koulutuksiin haetaan yhteishaussa. Jatkuva haku antaa mahdollisuuden hakeutua ammatilliseen koulutukseen joustavasti ympäri vuoden. Katso ajankohtaiset hakuajat ja koulutuskohtaiset valintamenettelyt: www.hyria.fi/koulutustarjonta

Katso lisää

Hyrian tekniikan alan tutkintokoulutukset

Ammatillinen perustutkinto
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto
Talotekniikan perustutkinto
Autoalan perustutkinto
Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto
Pintakäsittelyalan perustutkinto
Rakennusalan perustutkinto (lukuun ottamatta: 1758 Maarakennuskoneenkuljetuksen osaamisala)
Teknisen suunnittelun perustutkinto

Ammattitutkinto
Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto
Talotekniikan ammattitutkinto (lukuun ottamatta: 2387 Kylmäasennuksen osaamisala)
Energia-alan ammattitutkinto (lukuun ottamatta: 2332 Voimalaitostekniikan osaamisala)
Talonrakennusalan ammattitutkinto
Tuotantotekniikan ammattitutkinto

Erikoisammattitutkinto
Energia-alan erikoisammattitutkinto (lukuun ottamatta: 3123 Voimalaitostekniikan osaamisala)
Tuotantotekniikan erikoisammattitutkinto
Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Katso lisää