OMNIA

Upseerinkatu 11

02600 Espoo

OMNIA

Omnia on yksi Suomen suurimpia koulutuksen järjestäjiä, joka tarjoaa runsaasti erilaisia mahdollisuuksia oppijoilleen. Voit suorittaa tutkinnon, hankkia uusia taitoja tai täydentää jo hankittua osaamistasi. Voit kouluttautua ja löytää uuden suunnan tulevaisuudellesi. Ammatillisen tutkinnon myötä avautuvat myös yliopistojen ja korkeakoulujen ovet. Ammatillinen tutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden. Koulutuksiimme on jatkuva haku ja voit hakea meille ympäri vuoden. Kestävän kehityksen teemat ovat tiivis osa opintojasi ja osaamisen näyttöjä. Kestävän kehityksen osaaminen on tärkeä elinikäisen oppimisen avaintaito.

Omnia koulutustarjonta

Kampusten esittely

Voit suorittaa tekniikan alojen koulutuksia Omnian eri toimipisteissä, jotka sijaitsevat Espoossa ja Kirkkonummella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme ohjausta ja tukea sekä monipuolisia opiskelijapalveluita jokaisella kampuksellamme.

Katso lisää

Koulutustarjonta

Voit valita monista eri tekniikan alan koulutuksista Omniassa. Yli kymmenen tekniikan alan ammatillisen perustutkinnon lisäksi tarjolla on ammatti- ja erikoisammattitutkintoja, joilla voit syventää tietyn alan osaamistasi. Opiskelu Omniassa on hyvin yksilöllistä, toiminnallista ja työelämälähtöistä. Iso osa opinnoista tapahtuu itse tekemällä. Osa oppimisesta tapahtuu työpaikoilla koulutussopimuksella tai työsuhteessa oppisopimuksella. Oppiminen työpaikalla vahvistaa opiskelijan suhteita työelämään ja kerryttää hyödyllistä työkokemusta.

Katso lisää

Englanninkielinen koulutustarjonta

Omnian tekniikan alan koulutustarjontaan kuuluvat myös englanninkieliset tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto sekä puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto.

Katso lisää