Arcada / Arcada University of Applied Sciences

Jan-Magnus Janssonin aukio 1, 00550 Helsinki

Arcadan ainutlaatuinen kampus sijaitsee Helsingin Arabianrannassa, miss√§ voit opiskella ammattikorkeakoulututkintoja ruotsiksi ja englanniksi. Koska ammattikorkeakoulututkinto sis√§lt√§√§ sek√§ teoriaa ett√§ harjoittelua, saat kattavan koulutuksen, mit√§ ty√∂markkinoilla tarvitaan ‚Äď nyt ja tulevaisuudessa.

Noin 10%:lla meidän opiskelijoistamme on täysin suomenkielinen koulutustausta. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan ja liittymään heidän seuraansa? Tervetuloa Arcadaan!


Tutustu Arcadan kampukseen kahdessa minuutissa. Klikkaa kuvaa! / Explore Arcada Campus in two minutes. Click the foto!

Kampus, missä tieto ja taito kohtaavat

Kansainvälisellä kampuksellamme Helsingissä, 2700 opiskelijaa ja 170 työntekijää työskentelee poikkitieteellisesti laajan sivistyksen edistämiseksi. Meillä yhteiskunnallisesti merkittävä tutkimus ja elinikäinen oppiminen niin taloustieteen, energia- ja materiaaliteknologian, hyvinvoinnin, kulttuurin ja median kuin terveydenhuollon aloilla ovat edustettuina.

Arcadan opiskeluympäristö on ainutlaatuinen, sillä kampuksellamme on sekä korkeakoulu, opiskelija-asuntoja ja opiskelijakunnan omat tilat. Kampus on sopivan etäällä kaupungista muodostaakseen oman ilmapiirinsä, mutta kuitenkin tarpeeksi lähellä tarjotakseen erinomaiset liikenneyhteydet keskustaan ja itään päin.

Arcadalla voit opiskella ammattikorkeakoulututkinnon ja ylemmän AMK-tutkinnon ruotsin tai englannin kielellä. Tarjoamme myös erikoistumis- ja täydennyskoulusta sekä avoimia ammattikorkeakouluopintoja.

Katso lisää

Energi- och miljöteknik

Energia- ja ympäristökysymykset ovat olennainen osa meidän tulevaisuuttamme, ja siksi tarvitsemme asiantuntijoita, jotka pystyvät johtamaan meitä kohti kestävämpää yhteiskuntaa. Arcadan energia- ja ympäristötekniikan koulutusohjelma antaa sinulle valmiudet toimia energia-alan asiantuntijana, sekä luoda kestäviä ja digitaalisia ratkaisuja tulevaisuuden ilmastoneutraalia yhteiskuntaa varten. Voit erikoistua sähkötekniikkaan ja uusiutuvaan energiaan, digitaalisiin järjestelmiin ja automaatiotekniikkaan tai älykkäisiin energiajärjestelmiin.

Katso lisää

Informationsteknik

Informaatiotekniikan koulutusohjelma on tarkoitettu sinulle, jolla on looginen ajattelutapa ja intohimo tieteen ja uusien teknologioiden soveltamiseen. Tässä ohjelmassa keskitymme ohjelmointiin ja tietojen analysointiin, ja opit suunnittelemaan ja kehittämään ohjelmistoja digitaalisia palveluja varten. Nykymaailmassa on suuri kysyntä tietotekniikan insinööreistä, joilla on ohjelmistokehityksen ja analytiikan taitoja.

Katso lisää

Mechanical and Sustainable Engineering

Are you curious about sustainable product development? Would you like to learn how to design, develop and analyse smart and sustainable products by selecting the right engineering materials? A degree from the programme Mechanical and Sustainable Engineering qualifies you to work as a modern-day engineer, who focuses on sustainable and digital solutions for a carbon neutral tomorrow.

Oletko kiinnostunut kestävästä tuotekehityksestä? Haluatko oppia luomaan, suunnittelemaan ja analysoimaan älykkäitä ja ympäristöystävällisiä tuotteita? Englanninkielisessä Mechanical and Sustainable Engineering -ohjelmassa saat valmiudet toimia materiaali- ja tuoteasiantuntijana, joka keskittyy kestäviin ja digitaalisiin ratkaisuihin ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Katso lisää / See more

Materialteknik och hållbarhet

Oletko kiinnostunut kestävästä tuotekehityksestä? Haluatko oppia suunnittelemaan, kehittämään ja analysoimaan älykkäitä ja ympäristöystävällisiä tuotteita? Tämä ohjelma antaa sinulle valmiudet työskennellä insinöörinä, joka keskittyy kestäviin ja digitaalisiin ratkaisuihin ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Katso lisää

Big Data Analytics

Big Data Analytics gives you an in-depth understanding of how to make use of data in order to create insights. This research-oriented master’s degree programme is arranged so that you rapidly gain a broad knowledge of the essential concepts of big data analytics: descriptive and predictive modelling, and the construction of machine learning pipelines. As a student you will gain new insights, even after years of working.

If you are curious about and comfortable with solving data-related problems by applying logical and mathematically inspired methods, then this programme is for you.

See more

Energy Automation Sustainable Engineering

Are you driven by a desire to create and implement the next generation of automatic and supervisory systems? Would you like to learn how to improve process operation, maintenance and automation, especially within renewable energy systems? The Energy Automation Sustainable Engineering programme is for you who wish to take part in the transition towards more sustainable and circular solutions by using modern engineering skills.

See more