Arcada

Jan-Magnus Janssonin aukio 1, 00550 Helsinki

Arcadan ainutlaatuinen kampus sijaitsee Helsingin Arabianrannassa, miss√§ voit opiskella ammattikorkeakoulututkintoja ruotsiksi ja englanniksi. Koska ammattikorkeakoulututkinto sis√§lt√§√§ sek√§ teoriaa ett√§ harjoittelua, saat kattavan koulutuksen, mit√§ ty√∂markkinoilla tarvitaan ‚Äď nyt ja tulevaisuudessa.

Noin 10%:lla meidän opiskelijoistamme on täysin suomenkielinen koulutustausta. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan ja liittymään heidän seuraansa? Tervetuloa Arcadaan!


Tutustu Arcadan kampukseen kahdessa minuutissa. Klikkaa kuva!

Kampus, missä tieto ja taito kohtaavat

Kansainvälisellä kampuksellamme Helsingissä, 2700 opiskelijaa ja 170 työntekijää työskentelee poikkitieteellisesti laajan sivistyksen edistämiseksi. Meillä yhteiskunnallisesti merkittävä tutkimus ja elinikäinen oppiminen niin taloustieteen, energia- ja materiaaliteknologian, hyvinvoinnin, kulttuurin ja median kuin terveydenhuollon aloilla ovat edustettuina.

Arcadan opiskeluympäristö on ainutlaatuinen, sillä kampuksellamme on sekä korkeakoulu, opiskelija-asuntoja ja opiskelijakunnan omat tilat. Kampus on sopivan etäällä kaupungista muodostaakseen oman ilmapiirinsä, mutta kuitenkin tarpeeksi lähellä tarjotakseen erinomaiset liikenneyhteydet keskustaan ja itään päin.

Arcadalla voit opiskella ammattikorkeakoulututkinnon ja ylemmän AMK-tutkinnon ruotsin tai englannin kielellä. Tarjoamme myös erikoistumis- ja täydennyskoulusta sekä avoimia ammattikorkeakouluopintoja.

Katso lisää

Energi- och miljöteknik

Energia- ja ympäristökysymykset ovat olennainen osa meidän tulevaisuuttamme, ja siksi tarvitsemme asiantuntijoita, jotka pystyvät johtamaan meitä kohti kestävämpää yhteiskuntaa. Arcadan energia- ja ympäristötekniikan koulutusohjelma antaa sinulle valmiudet toimia energia-alan asiantuntijana, sekä luoda kestäviä ja digitaalisia ratkaisuja tulevaisuuden ilmastoneutraalia yhteiskuntaa varten. Voit erikoistua sähkötekniikkaan ja uusiutuvaan energiaan, digitaalisiin järjestelmiin ja automaatiotekniikkaan tai älykkäisiin energiajärjestelmiin.

Katso lisää

Informationsteknik

Informaatiotekniikan koulutusohjelma on tarkoitettu sinulle, jolla on looginen ajattelutapa ja intohimo tieteen ja uusien teknologioiden soveltamiseen. Tässä ohjelmassa keskitymme ohjelmointiin ja tietojen analysointiin, ja opit suunnittelemaan ja kehittämään ohjelmistoja digitaalisia palveluja varten. Nykymaailmassa on suuri kysyntä tietotekniikan insinööreistä, joilla on ohjelmistokehityksen ja analytiikan taitoja.

Katso lisää

Mechanical and Sustainable Engineering

Oletko kiinnostunut kestävästä tuotekehityksestä? Haluatko oppia luomaan, suunnittelemaan ja analysoimaan älykkäitä ja ympäristöystävällisiä tuotteita? Englanninkielisessä Mechanical and Sustainable Engineering -ohjelmassa saat valmiudet toimia materiaali- ja tuoteasiantuntijana, joka keskittyy kestäviin ja digitaalisiin ratkaisuihin ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Katso lisää

Materialteknik och hållbarhet

Oletko kiinnostunut kestävästä tuotekehityksestä? Haluatko oppia suunnittelemaan, kehittämään ja analysoimaan älykkäitä ja ympäristöystävällisiä tuotteita? Tämä ohjelma antaa sinulle valmiudet työskennellä insinöörinä, joka keskittyy kestäviin ja digitaalisiin ratkaisuihin ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Katso lisää