Careeria

Ammattiin, uutta osaamista, uudelle uralle

Tarjoamme koulutusta kaiken ikäisille elämäntilanteesta riippumatta yksilöllisillä opintopoluilla. Meillä voit opiskella monimuotoisesti verkossa, toimipisteissämme tai vaikka työpaikalla.

–¬†Careeria: Ammatillista koulutusta kaikenik√§isille ja r√§√§t√§l√∂ityj√§ koulutuksia ty√∂yhteis√∂ille

–¬†Tieto- ja viestint√§tekniikan koulutuksella ICT-alan ammattilaiseksi

–¬†Kouluttaudu rakennusalan ammattilaiseksi

–¬†AR/VR-teknologiat rantautuivat Careerian opetukseen

Katso lisää

Tarina Careerian takana

Careeria on tarjonnut ammatillista koulutusta ty√∂el√§m√§n tarpeisiin jo yli 60 vuotta. Careeria-nimell√§ on toimittu Careerian edelt√§jien yhdistytty√§ 1.1.2019 l√§htien. Monialaisesta Careeriasta valmistuu‚ÄĮty√∂el√§m√§n palvelukseen huomisen tekij√∂it√§, joista moni luo uusia uria kansainv√§lisess√§ ymp√§rist√∂ss√§.

Luomme osaamista ja ammattitaitoa työelämään. Koulutamme nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja meillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian omistajakunnat ovat Porvoo, Sipoo, Loviisa, Askola ja Lapinjärvi ja toiminta-alueena koko itäinen Uusimaa ja pääkaupunkiseutu. Virtuaalisesti palvelemme valtakunnallisesti ajasta ja paikasta riippumattomasti.

Koulutusaloja on parikymment√§ ja tutkintovalikoimaan kuuluu yli 80 eri alan perus-, ammatti ja erikoisammattitutkintoa. Opiskelijoita on n. 11‚ÄĮ000 vuodessa, ja liikevaihto on n. 38¬†milj. euroa. Konserniin kuuluu my√∂s tyt√§ryhti√∂ CareeriaPlus Oy, joka toimii vapailla markkinoilla. Careerian henkil√∂st√∂m√§√§r√§ on yli 400 ja toimipisteit√§ on Porvoossa, Askolassa, Vantaalla, Helsingiss√§ ja Keravalla.

Careeria ‚Äď huomisen tekij√∂ille

Katso lisää

Tervetuloa opiskelemaan Careeriaan

Careeriassa voit opiskella ammattiin, täydentää osaamistasi, suuntautua uudelle uralle tai vaikka uralla eteenpäin.

Valittavanasi on ammatillisia tutkintoja yli 20 alalta. Työelämän arvostamissa tutkintokoulutuksissa opit uutta, kehitys ja näytät osaamisesi.

Careeria mahdollistaa oppisopimuksella kouluttautumisen kaikkiin Suomessa järjestettäviin ammatillisiin tutkintoihin.

Lyhytkestoisissa täydennyskoulutuksissa lisäät ammattitaitoasi tai voit suorittaa työelämän passeja, kortteja ja sertifikaatteja.

Jatkuvan haun koulutuksiin voit hakea joustavasti ympäri vuoden. Yhteishaussa opiskelemaan hakevat ensisijaisesti peruskoulun päättävät nuoret.

Hae koulutuksiamme täältä.

Katso lisää