Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Lohja

Toivonkatu 4

08100 Lohja

Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Lohja

Luksia on Länsi-Uudellamaalla toimiva toisen asteen ammatillinen oppilaitos, jossa voit opiskella ammattiin henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan, omassa tahdissa. Luksia järjestää ammatillista perus- ja lisäkoulutusta oppilaitos- ja oppisopimusmuotoisena nuorille ja aikuisille, työvoima- ja lyhytkoulutuksia sekä työelämän kehittämistä ja palvelua yrityksille ja työyhteisöille. Oppimisympäristöinä toimivat kampusten lisäksi virtuaaliympäristöt ja työpaikat. Luksian kampukset sijaitsevat Lohjalla ja Vihdin Nummelassa, toimipisteet Kirkkonummella ja Espoossa. Tekniikan alan koulutukset löytyvät pääsääntöisesti Lohjalta ja Vihdin Nummelasta.

Perustutkinnosta voi valmistua jopa kahdessa vuodessa. Jos opiskelet samalla lukion oppimäärän, tällöin opiskeluaika on pidempi. Perustutkinto antaa valmiudet lähteä opiskelemaan ammattikorkeakouluun tai yliopistoon. Tai jos menet suoraan työelämään, voit syventää töiden ohella osaamista ammatti- tai erikoisammattitutkinnolla.

Lohja

Lohja on luonnonkaunis järvikaupunki Länsi-Uudellamaalla, alle tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.  Lohja tarjoaa asukkailleen monipuolisia palveluja, kaunista järviluontoa ja vilkkaan kulttuuri- ja urheiluelämän.

Lohja, Toivonkadun kampus

Katso lisää