Tampereen yliopisto

Kalevantie 4, 33100 Tampere

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto on yksi Suomen monialaisimmista yliopistoista. Luomme ratkaisuja ilmastonmuutokseen, luontoympäristön turvaamiseen sekä yhteiskuntien hyvinvoinnin ja kestävyyden rakentamiseen. Teemme kumppaniemme kanssa yhteistyötä, joka perustuu vahvuusalueillemme sekä uudenlaisille tieteenalojen yhdistelmille ja niiden soveltamisosaamiselle.

Tampereen korkeakouluyhteisö on yliopiston ja ammattikorkeakoulun ainutlaatuinen yhdistelmä. Yliopiston ja ammattikorkeakoulun erityispiirteet selviävät verkkosivuiltamme.

Tutustu tekniikan alan koulutuksiimme

Tekniikan alan asiantuntijat vastaavat globaaleihin haasteisiin. Insinöörin, diplomi-insinöörin, rakennusarkkitehdin ja arkkitehdin asiantuntemuksen taustalla on vankka luonnontieteiden osaaminen. Tämä antaa laaja-alaisia valmiuksia suunnitella uusia ratkaisuja esimerkiksi ympäristön kuormittumiseen, kasvavaan energiantarpeeseen, tulevaisuuden liikenteeseen ja turvalliseen asumiseen.

Katso lisää

Tampere on opiskelijoiden kaupunki

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki ja halutuin opiskelukaupunki. Menestyksen ytimessä on hyvä yhteistyö alueemme yritysten, työelämän ja korkeakouluyhteisön kesken. Asukkaiden suurin ikäluokka ovat 24-vuotiaat, joissa on osaamisen, innovoinnin ja kehityksen tulevaisuus.

Katso lisää

Welcome to Tampere

Welcome to the campuses of Tampere University and Tampere University of Applied Sciences.

See more