Automaation kouluttajalla hallussa tekniikka, kielet ja sosiaaliset taidot

Janne Kivinen
Konetekniikan diplomi-insinööri

Matemaattinen ajattelu ja fysiikan perusteiden ymmärtäminen auttavat Training Specialistia hahmottamaan Fastemsin erilaisten asiakkaiden tuotannot - ja tarjoamaan oikeanlaista koulutusta automaatiojärjestelmien käyttöönottoon.

Lukiossa pitkä matematiikka ja fysiikka - kiinnostaa miten erialaisia tuotteita valmistetaan

Teknilliseen yliopistoon opiskelemaan konetekniikkaa - pääaine tuotantotekniikka ja sivuaine teollisuustalous

Ensimmäiset kesät "haalarihommissa" teollisuusyrityksessä

Fastemsille ensimmäiseen keätyöhön Tekniseen tukeen

Vaihto-opiskelijana Göteborgissa Ruotsissa

Valmistuminen konetekniikan diplomi-insinööriksi

Nyt Fastemsilla Training Specialist koulutustiimissä

Fastems valmistaa tuotantojärjestelmiä yrityksille, jotka valmistavat esimerkiksi osia lentokoneisiin, laivoihin, kilpa- ja henkilöautoihin, maatalous- ja metsäkoneisiin ja kodinkoneisiin. Janne on Fastemsilla koulutustiimissä, joka kouluttaa asiakkaita käyttämään uusia automaatiojärjestelmiä.

“Fastems on kansainv√§linen yritys, matkap√§ivi√§ tulee runsaasti, kun suurin osa koulutuksista pidet√§√§n asiakkaiden luona eri puolilla maailmaa. On mielenkiintoista p√§√§st√§ n√§kem√§√§n erilaisia asiakkaita ja perehtym√§√§n erilaisiin tuotantoj√§rjestelmiin.”

Janne vastaa tiimissä kurssirakenteiden ja koulutusten kehittämisestä, koulutusmateriaalien teosta sekä koulutustarjousten teosta ja koulutusten järjestämisestä ja kouluttamisesta. Tiimi kouluttaa myös Fastemsin omaa henkilöstöä.

Jannella on sosiaaliset taidot hallussa ja kielet sek√§ ymm√§rryst√§ kone- ja valmistustekniikasta. “Innostaahan se, kun peruskoulutuksen j√§lkeen uuden tai uudistetun automaatioj√§rjestelm√§n k√§ytt√§j√§t hallitsevat j√§rjestelm√§n ja asiakkaan tuotanto py√∂rii t√§ysill√§!”

Fastems

Fastems Oy Ab on robotiikkaan perustuvien automaatiojärjestelmien johtava itsenäinen toimittaja. Automaation avulla autamme asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa innovatiivisilla ratkaisuilla ja parantamaan kilpailukykyään. Haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa rakentaa maailmaa, jossa valmistava teollisuus edesauttaa hyvinvointia.