Teknologiayritysten viennissä tarvitaan kielitaitoa ja talousmatematiikkaa

Stefanie Belfield,
liiketalouden tradenomi,
Teknoware

Kielten, kansainvälisen kaupan ja talousmatematiikan osaaja – vientiassistentti Teknowarella, joka valmistaa turvallisuutta ja viihtyisyyttä parantavia valaistusratkaisuja julkisen liikenteen ajoneuvoihin maailmalla.

Lukiossa kiinnosti kielet, matematiikka, historia, psykologia – mitä opiskelemaan?

Liiketaloutta opiskelemaan AMKiin – tavoitteena työ, jossa saa käyttää englantia päivittäin

Tampereen ammattikorkeakoulussa kansainvälisen kaupan ja talouden kursseja

Kesätöissä Teknowarella elaktroniikkatuotannossa kokoonpanotehtäviä

Ensimmäinen työharjoittelu myyntiassistenttina tukkukaupassa

Toinen työharjoittelu Teknowarella vientiassistenttina

Tuotantosihteeriä sijaistamassa pakkauksia valmistavassa teollisuusyrityksessä

Kesätöihin Teknowarelle vientiassistentiksi, työ jatkui vakituisen vientiassistentin opintovapaasijaisena ja nyt vakituisena vientiassistenttina

Stefanie on Teknowaren ulkomaankaupan myyntitiimissä viemässä suomalaisia, turvallisia ja viihtyisyyttä parantavia ajoneuvojen valaistusratkaisuja maailmalle. Teknowaren tavoitteena on markkinajohtajuus julkisen liikenteen sisävalaistusratkaisuissa.

Stefanie on Teknowarella vientiassistentti. Työssä tarvitaan hyvää kielitaitoa päivittäin eri maiden asiakkaiden kanssa, sekä suullista että kirjallista. “Työssäni pääsen toimimaan joka päivä kansainvälisessä työympäristössä. Se oli tavoitteeni kun lähdin opiskelemaan kansainvälistä kauppaa ja taloutta. Olen puoliksi englantilainen, siksi englanti on vahvuuteni!”

Teknowarella on viisi vientiassistenttia, jokaisella on vastuulla omat maat ja tuotteet. Stefaniellä on vastuulla juna- ja bussivalaistusratkaisujen asiakkaat Iso-Britanniassa ja Irlannissa sekä Pohjoismaissa bussien valaistusratkaisut. Hän vastaanottaa asiakkaiden tilaukset, järjestää toimitukset ja hoitaa laskutuksen sekä asiakaspalvelun. Stefanie tekee paljon töitä yhdessä aluepäälliköiden sekä oston, tuotannon, lähettämön, huollon ja talousosaston asiantuntijoiden kanssa. Hän on mukana myös asiakasportaalien kehittämisessä.

“Onnistumiseni näkyy toimitusvarmuudessa ja tyytyväisissä asiakkaissa!”

Teknoware

Valon merkitys elämässämme jää usein vähälle huomiolle. Teknowarella se on kuitenkin kaiken keskiössä. Ajoneuvo- ja turvavalaistuksen johtavana valmistajana ymmärrämme valon merkityksen ja sen mahdollisuudet. Valo on pääosassa kaikessa toiminnassamme ja tuotteissamme. Suunnittelemme ja valmistamme korkealaatuisia valaistusratkaisuja julkisen liikenteen ajoneuvoihin sekä turvavalaistusjärjestelmiä kiinteistöihin ja huippuristeilijoihin.