Tampereen ammattikorkeakoulu

Kuntokatu 3

33520 Tampere

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen ja arvostettu kouluttaja, työelämän kehittäjä ja yhteistyökumppani. Tekniikan alojen tarjontamme on kansallisesti ja kansainvälisesti hyvin laajaa ja olemme monialainen ammattikorkeakoulu. TAMKin vaikuttavuus näkyy erityisesti Pirkanmaalla, mutta myös kansallisesti ja kansainvälisesti.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=s7JWyQVAMiE

Tutustu tekniikan alan koulutuksiimme

TAMKin tekniikan tutkinto-ohjelmien tarjonta on laaja. Insinöörin, rakennusarkkitehdin ja rakennusmestarin asiantuntemuksen taustalla on vankka ammatillinen osaaminen. Nämä antavat laaja-alaisia valmiuksia suunnitella uusia ratkaisuja esimerkiksi ympäristön kuormittumiseen, kasvavaan energiantarpeeseen, tulevaisuuden liikenteeseen ja turvalliseen asumiseen. Tekniikan alan asiantuntijat vastaavat globaaleihin haasteisiin.

Tutustu opintotarjontaamme

Tekniikkaa opiskellaan monipuolisilla oppimistavoilla, eivätkä päivät ole pelkkää teorialuokassa istumista. Osaaminen karttuu mm. erilaisten työelämäprojektien kautta.

Katso esimerkki

Tampere on opiskelijoiden kaupunki

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki ja halutuin opiskelukaupunki. Menestyksen ytimessä on hyvä yhteistyö alueemme yritysten, työelämän ja korkeakouluyhteisön kesken. Asukkaiden suurin ikäluokka ovat 24-vuotiaat, joissa on osaamisen, innovoinnin ja kehityksen tulevaisuus.

Millaista on opiskella TAMKissa opiskelijan näkökulmasta.

Ota selvää

Tampereen yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostivat vuoden 2019 alussa uuden monialaisen korkeakoulujen yhteisön. Sen osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta.

Katso lisää

Welcome to Tampere

Welcome to the campuses of Tampere University and Tampere University of Applied Sciences