Ratkaisuja kotien suojaksi

Kimmo Hirvonen
Tietotekniikka-insinööri
Abloy

Kimmon ratkaisut näkyvät monen suomalaisen kotiovessa. "Entistä turvallisempien ja helppokäyttöisempien lukitusratkaisujen tekeminen innostaa!"

Käytännön tekemisen opiskelu kiinnosti - ammattiopistoon opiskelemaan elektroniikka-asentajaksi

Työssäoppimisjaksoilla Abloylla syttyi kiinnostus AMK-opintoihin

Pohjois-Karjalan ammattikorkeakouluun opiskelemaan tietotekniikkaa

Opintojen ohella ja kesätöissä Abloyn IT-osastolla

Insinööriopintojen työharjoittelut ja opinnäytetyö Abloyn IT-osastolle

Insinööri AMK, Tietotekniikka ja töihin Abloyn IT-osastolle

Lappeenrantaan tyttöystävän kanssa, töissä järjestelmäasiantuntijana, automaatioverkkojen suunnittelu ja ylläpito

Paluu Joensuuhun Abloylle tuoteinsinööriksi tekniseen tukeen, eteneminen tuotepäälliköksi ja nyt tuoteryhmäpäällikkö

Kimmo on Abloylla tuotehallintaosastolla, jossa on tuotevastaava¬†jokaiselle tuoteryhm√§lle. Tuoteryhm√§p√§√§llik√∂n ty√∂ on monipuolista.¬†“Uuden oppimista ja itsens√§ haastamista, kun kehitet√§√§n entist√§ turvallisempia¬†ja helppok√§ytt√∂isempi√§¬†lukitusratkaisuja¬†koteihin kerros- ja rivitaloissa. Innostaa¬†kun p√§√§see ratkaisemaan¬†ongelman ja n√§kee, ett√§ tuotteesta tai palvelusta on oikeasti hy√∂ty√§ asiakkaalle!”

Tuoteryhmäpäällikkö on mukana kaikessa mikä liittyy oman tuoteryhmän tuotteeseen. Kimmon työpäivät ovat erilaisia, noin puolet ajasta palavereissa monien erilaisten asiantuntijoiden kanssa, matematiikka ja fysiikka on käytössä päivittäin. Matkapäiviäkin kertyy jonkin verran, myös ulkomaille.

Abloy

ABLOY suojaa ihmisi√§, omaisuutta sek√§ liiketoimintaa maalla, merell√§ ja ilmassa ‚Äď olosuhteista riippumatta. K√§ytt√§jien yksil√∂llisiin tarpeisiin luodut ratkaisut ulottuvat kotien lukinnasta √§√§rimm√§ist√§ turvaa vaativiin ammattikohteisiin. Abloy Oy on osa ASSA ABLOY -konsernia, maailman johtava¬†oviymp√§rist√∂ratkaisujen toimittaja.