Elinkaarenhallinta insinöörin ja fysioterapeutin yhteistyötä

Juho Jaakkola
kone- ja tuotantotekniikan insinööri
Lojer Group

Asiakaspalvelu edellyttää jatkuvaa yhteistyötä tuotekehityksen kanssa - Siksi meillä on töissä myös ammattitaitoisia fysioterapeutteja ja terveydenhoitajia!

Lukiosta ammattikorkeakouluun, kone- ja tuotantotekniikan linja

Tuotantotalous ja 3D-mallinnus - kiinnostavaa opiskeltavaa

Vaihdossa Saksassa, tuotantotalouden opintoja

Opinnäytetyö moottoreita valmistavalle yritykselle, aiheena muutoksen hallinta

Opintojen ohella TAMKissa Tutkimus ja kehityslaitoksella kaksi viimeistä vuotta

Valmistuminen kone- ja tuotantotekniikan insinööriksi, suuntautuminen: tuotekehitys ja tuotantotalous

Lojerille Service-tiimiin After Sales -insinööriksi

Lojer markkinoi ympäri maailman kalusteita sairaaloille ja hoitolaitoksille, omien terveysteknologiatuotteiden lisäksi myös muiden valmistajien fysioterapiatuotteita ja -laitteita. Service-tiimi vastaa kaikkien tuotteiden elinkaaren hallinnasta ja asiakaspalvelusta. Juhon lisäksi tiimissä on huoltopäällikkö, huoltokoordinaattoreita ja huoltoasentajia.

Juhon vastuulla on vientiasiakkaiden tukipyynnöt ja oman alueen huollot. “Varaosat pitää saada nopealla aikataululla maailmalle ja huoltoasentajat reagoimaan kotimaan asiakkaiden tarpeisiin välittömästi.” Asiakkaiden, sekä Suomessa että maailmalla, palvelu edellyttää jatkuvaa yhteistyötä myös myynnin ja tuotekehityksen kanssa. Koripalloharrastus ja varsinkin valmentaminen on kasvattanut sosiaalisia taitoja ja opettanut Juhon toimimaan erilaisten sidosryhmien kanssa.

“Meillä on tavoitteena taata tuotteillemme pitkä elinkaari. Leikkaus-, tutkimus- ja hoitopöytiä, hoitosänkyjä ja -tuoleja sekä niihin liitettäviä palveluja kehitetään jatkuvasti asiakaslähtöisesti. Siksi on tärkeää, että meillä on töissä myös ammattitaitoisia fysioterapeutteja ja terveydenhoitajia!”

Lojer Group

Lojer Group on Suomen suurin sairaala- ja hoitokalusteiden valmistaja ja pohjoismaiden suurin fysioterapian laitteiden jälleenmyyjä. Kehitämme terveydenhuollon ammattilaisille innovatiivisia ja ainutlaatuisia terveydenhuoltolaitteita ja -työvälineitä potilaiden parhaaseen mahdolliseen hoitoon. Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti valmistettuja tuotteitamme myydään ympäri maailman. Lojer palvelee asiakkaitaan myös monipuolisilla palveluratkaisuilla laitekannan ylläpitoon.