Digi eliminoi inhimillisiä virheitä

Max Levander
Rakennusinsinööri

Digitalisoimalla perinteisiä suunnittelun työkaluja ja prosesseja eliminoidaan inhimillisiä virheitä ja mahdollistetaan enemmän aikaa luovalle ja tutkivalle työlle.

Lukion jälkeen töissä puolustusvoimissa - eväitä johtamiseen

Insinööriopinnot Yrkeshögskolan Noviassa, Rakennusinsinööri AMK, Suunnittelu

Töihin Rambollille: Tekninen avustaja -> Suunnittelija -> Projektipäällikkö

Rambollilla teknisiä koulutuksia sekä johtamis- ja esimiesvalmennuksia

Osaaminen kehittyy ja vastuut kasvavat -> Osastopäällikkö -> Head of BIM, Tietomallintaminen-yksikön päällikkö

Yrkeshögskolan Novia, Campus Vaasa / Novia University of Applied Sciences, Vaasa

Wolffintie 33, 65200 Vaasa

Maxin yksiköllä on kaksi päätehtävää: Rambollin tietomallinnuksen kehittäminen ja uusien digitaalisten palveluiden tuottaminen ja myyminen asiakkaille. Yksikössä ohjelmoidaan, ollaan asiantuntijoina asiakasprojekteissa ja tukena muille Rambollin liiketoimintayksiköille.

Digitalisoimalla perinteisiä suunnittelun työkaluja ja prosesseja eliminoidaan inhimillisiä virheitä ja mahdollistetaan hankkeiden valmistelussa enemmän aikaa luovalle ja tutkivalle työlle.

Teknisten pulmien ratkaisu ja uusien liike-ideoiden keksiminen lahjakkaiden ihmisten kanssa innostaa Maxia. Suunnittelijan työ näkyy rakennuksissa, mutta Maxin työ näkyy yksikön ihmisten onnistuessa omassa työssään.

“Kun ymmärtää mihin jotakin osaamista tarvitaan, muuttuu sen oppiminen yhtäkkiä helpoksi! Koulussa olisi ollut tärkeää löytää matikalle käytännön soveltamista.”

Ramboll

Ramboll suunnittelee yhteiskuntaa, jossa ihmiset ja luonto kukoistavat. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstö. Tavoitteena on luoda innostavia ratkaisuja, jotka tukevat aidosti asiakkaiden, loppukäyttäjien ja koko yhteiskunnan toimintaa.