Yrkeshögskolan Novia, Campus Vaasa

Wolffintie 33, 65200 Vaasa

Novia Vaasa

Vaasa on n 67 000 asukkaan voimakkaasti kasvava kaupunki ja Pohjanmaan maakunnan taloudellinen keskus. Vaasan seutu kuuluu maan nopeimmin kasvaviin ja menestyksekkäimpiin alueisiin. Vaasassa on erinomaiset koulutusmahdollisuudet. Opiskelupaikkaa etsivälle täältä löytyy monia valintavaihtoehtoja. Etenkin teknisen ja taloudellisen koulutuksen tarjonta on laaja.

Yrkeshögskolan Novian Wolffintien kampus sijaitsee Palosaaren kaupunginosassa. Kampuksella on elinvoimainen opiskeluympäristö, jossa liikkuu päivittäin noin 10 000 opiskelijaa. Kampus on helposti saavutettavissa ja se sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta sekä matkakeskuksesta, jonne junat ja linja-autot saapuvat.

Kampuksen yhteydessä sijaitsee koulutus- ja tutkimuslaboratorio Technobothnia, joka vahvistaa Vaasanseudun asemaa merkittävänä energiateknisen tiedon ja taidon keskittymänä. Technobothnia on Novian, VAMK:n ja Vaasan yliopiston yhteinen laboratorio. Korkeakoulujen ainutlaatuinen yhteistyö takaa sen, että laboratoriokokonaisuus on monipuolinen ja hyvin varusteltu, täältä löytyvät kaikki ne korkean teknologian varusteet ja koulutuksessa tarvittava käytännön tieto, joita tarvitaan Vaasasta valmistuvien tulevien insinöörien koulutukseen. Koulutus Technobothniassa toteutetaan kolmella kielellä, ja houkutteleva ympäristö luo hyvät edellytykset teknisen alan uusille ja innovatiivisille projekteille, joista hyötyy myös elinkeinoelämä.

Kaupan päälle kielitaito – opiskele Yrkeshögskolan Noviassa!
Novia on Suomen suurin ruotsinkielinen ammattikorkeakoulu ja meiltä löytyy koulutuksia, jotka antavat loistavan alun urallesi.

Noviassa on 4 000 opiskelijaa ja noin 300 työntekijää, jotka kouluttavat kovatasoisia ammattilaisia elinkeinoelämän tarpeisiin. Novia osallistuu aktiivisesti yhteiskunnalliseen kehitykseen. Haluamme nähdä opiskelijoidemme kasvavan ammatillisessa roolissaan ja antaa heille tulevaisuuden työmarkkinoilla tarvittavaa osaamista. Tarjoamme monenlaisia täydennyskoulutusmahdollisuuksia myös jo työelämässä oleville. Tuemme osaamisen jatkuvaa kehittämistä tarjoamalla TKI-työtä, johon osallistuvat niin opiskelijat kuin henkilöstökin. Tarjoamme ruotsin- ja englanninkielistä koulutusta monella eri alalla.

Novialla voit opiskella ammattikorkeakoulututkinnon ja ylempi AMK-tutkinnon ruotsin- ja englanninkielisessä koulutusohjelmissa Bachelor’s degree ja Master’s Degree. Novia tarjoaa myös erikoistumis- ja täydennyskoulutusta sekä avoimia ammattikorkeakouluopintoja.

Opiskele englanniksi tai ruotsiksi, tarjolla laaja valikoima AMK- ja ylempi AMK-tutkintoja!

Katso lisää

Novian tekniikan alan AMK-koulutukset:

Ingenjör (YH), byggnads- och samhällsteknik (Rakennustekniikka)
– Konstruktionsplanering (Rakennesuunnittelu)
– Produktion (Rakennustuotanto)

Ingenjör (YH), el- och automationsteknik (Sähkö- ja automaatiotekniikka)
– Automationsteknik (Automaatiotekniikka)
– Elkraftsteknik (Sähkötekniikka)
– Energy Technology (Energiatekniikka)

Ingenjör (YH), informationsteknik (Tietotekniikka)

Ingenjör (YH), lantmäteriteknik (Maanmittaustekniikka)

Ingenjör (YH), maskin- och produktionsteknik (Kone- ja tuotantotekniikka)
– Bil- och transportteknik (Ajoneuvo- ja kuljetustekniikka)
– Drifts- och underhållsteknik (Käyttö- ja kunnossapitotekniikka)
– Maskinkonstruktion (Konetekniikka)
Ingenjör (YH), produktionsekonomi (Tuotantotalous)

Koulutustarjonta vaihtelee: tutustu tarkempaan tekniikan koulutustarjontaan ja hakuaikoihin osoitteessa novia.fi.

Katso lisää

AMK-tutkinnot ja ylemmät AMK-tutkinnot englanninkielellä:

Bachelor of Engineering, Energy Technology
Master of Engineering, Automation Technology
Master of Engineering, Industrial Management and Engineering

NEW 2023!
Bachelor of Engineering, Information Technology

Koulutustarjonta vaihtelee: tutustu tarkempaan tekniikan koulutustarjontaan ja hakuaikoihin osoitteessa novia.fi.

Katso lisää