Testauksilla tehokkuutta ja turvallisuutta

Mikko Leppänen
sähköasentaja ja koneistaja
Konecranes

Sähkö- ja automaatiotekniikan ja kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnot ovat hyvä perusta maailman johtavan nostolaitevalmistajan tuotteiden testausten sujumisesta vastaamiselle.

Peruskoulussa selvisi "sähkömiehille on töitä"

Opiskelemaan sähkö- ja automaatiotekniikkaa ammattiopistoon

Töihin Konecranesille, Standard Lifting nostolaitteiden kokoonpanoasentajaksi

Eteneminen Konecranes Servicelle nostureiden huoltoteknikoksi

Töiden ohella kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto oppisopimuksella

Eteneminen Konecranes Globalille luotettavuusteknikoksi

Mikko on Konecranes Globalilla luotettavuusteknikko. H√§nen rento, huumorintajuinen ja tehokas tiimins√§ tekee nostureille erilaisia komponentti- ja elinik√§testauksia. Mikko vastaa testausten k√§ynnist√§misest√§ ja yll√§pidosta. “Testauksissa k√§ytet√§√§n paljon automaatiota, jotta laitteet pidet√§√§n ajossa 24/7.”

Kun testaukset sujuvat suunnitellusti ja aikataulussa, saavat laitteiden suunnittelijat hyvi√§ tuloksia omaan ty√∂h√∂ns√§, jossa he kehitt√§v√§t laitteista tehokkaita ja turvallisia moniin eri k√§ytt√∂tarkoituksiin. “Innostaahan se, kun n√§kee oman ty√∂ns√§ tulokset parannuksina tuotteissa!”

Konecranes

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, asiakkaitamme ovat muun muassa kone- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Konecranes on sitoutunut toimittamaan nostolaitteet ja huoltopalvelut kaikkiin mahdollisin nostotarpeisiin, ja siten lisäämään asiakkaiden liiketoiminnan arvoa ja tehokkuutta.