Oppisopimuksella kone- ja tuotantotekniikan ammattilaiseksi

Toni Lehtinen
Levyseppähitsaaja
Lojer

Työssä oppimalla voi hankkia ammatin. Toni kouluttautui oppisopimuksella kone- ja tuotantotekniikan ammattilaiseksi ja on nyt Lojerilla tekemässä terveysteknologian tuotteita - "Työtä hyvän asian puolesta!"

Yläkoulusta lukioon - matikka sujui, fysiikkaa joutui opettelemaan

Ylioppilasjuhlien jälkeen armeijaan

Armeijasta töihin Lojerille - käsillä tekeminen sujuu

Oivallus - työssä oppimallakin voi hankkia ammatin ja ammattitaidon

Oppisopimus ja kouluttautuminen levyseppähitsaajaksi

Työ Lojerilla jatkuu laseroperaattorina

Lojerilla tehd√§√§n terveysteknologiaa, esimerkiksi leikkausp√∂yti√§ ja hoitos√§nkyj√§ sairaaloille, hoitop√∂yti√§ neuvoloille sek√§ fysioterapeuteille.¬†Tonin p√§√§teht√§v√§ on¬†ohjelmoida laserleikkauskoneet tekem√§√§n tuotteissa tarvittavat metalliosat ter√§slevyist√§.¬†Ty√∂ edellytt√§√§ suunnitelmallisuutta ja tarkkuutta. “T√∂it√§ tehd√§√§n hyv√§n asian puolesta, se innostaa!”

Toni vaikuttaa työssään myös tuotteiden kehittämiseen. Leikkaus- ja hoitopöydistä sekä hoitosängyistä tehdään älykkäitä, ergonomisia ja helppokäyttöisiä sekä terveydenhuollon ammattilaisille että hoidettaville ihmisille.

Toni hankki ammattitaitonsa oppisopimuksella, k√§sill√§ tekeminen on kiinnostanut aina.¬†Lojerilla innostaa my√∂s halu¬†oppia uutta ja kehitt√§√§ terveysteknologiaa sek√§ hyv√§ ty√∂ilmapiiri.¬†Laseroperaattorin¬†ty√∂t√§√§n Toni tekee nelj√§n ammattilaisen tiimiss√§. “Hommat sujuu rennossa ja hyv√§ss√§ porukassa.”

Lojer Group

Lojer Group on Suomen suurin sairaala- ja hoitokalusteiden valmistaja ja pohjoismaiden suurin fysioterapian laitteiden jälleenmyyjä. Kehitämme terveydenhuollon ammattilaisille innovatiivisia ja ainutlaatuisia terveydenhuoltolaitteita ja -työvälineitä potilaiden parhaaseen mahdolliseen hoitoon. Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti valmistettuja tuotteitamme myydään ympäri maailman. Lojer palvelee asiakkaitaan myös monipuolisilla palveluratkaisuilla laitekannan ylläpitoon.