Oppisopimuksella ammattitutkinto aikuisenakin

Eero Tenttula
Tekniikan erikoisammattitutkinto, oppisopimus
Ovako

Sosiaaliset taidot ovat työnjohtajan tärkein ominaisuus, on osattava lukea ihmisiä ja tilanteita joka hetki. "Olen tässä hommassa oikeastaan kaikkea mahdollista isän, äidin, papin ja muun vastaavan väliltä!"

Lukioon miettimään "mitä opiskella?"

Valmistuminen ja armeijaan - lisää miettimisaikaa!

Ovakolle töihin määräaikaiseksi terästehtaan tuotantoon

Työharjoitteluja ja kursseja

Ovakolle tuotantotöihin

Oppisopimuskoulutuksella tekniikan erikoisammattitutkinto

Eteneminen Ovakolla, jatkojalostusosastolle vuorotyönjohtajaksi

Ovakolla jalostetaan kierr√§tyster√§ksest√§¬†asiakkaille kest√§vi√§ ja ymp√§rist√∂yst√§v√§llisi√§ tuotteita. Eero on jatkojalostusosastolla vuoroty√∂njohtaja. Osastolla on¬†runsas sata tuotannon ammattilaista aamu- ja iltavuorossa jatkojalostamassa¬†tuotteet¬†toimitettavaksi asiakkaille. Yhdess√§ vuorossa on 25 – 35 ammattilaista ja erilaisia ty√∂pisteit√§ reilut parikymment√§. Eero on oman vuoronsa esimies ja ohjaa tuotantoa¬†eri ty√∂pisteill√§ ja ty√∂pisteille, jotta tuotteet valmistuvat tilausten mukaisesti.¬†“Ty√∂ni on tilanne-, laatu- ja turvallisuusjohtamista sek√§¬†toimintaedellytysten yll√§pitoa ja valmistelua.”

Ter√§stehtaan ja jatkojalostusosaston toiminnan ja tekniikan osaamisen lis√§ksi sosiaaliset taidot ovat t√§rke√§ss√§ roolissa. “Hyv√§ valmentava henkil√∂johtaminen takaa hyv√§t tulokset. Tehd√§√§n yhdess√§ t√∂it√§, jotta tuotanto toimii!”

Eero suoritti tekniikan erikoisammattitutkinnon oppisopimuksella vasta aikuisena. Kouluaikana “omaa juttua” ei l√∂ytynyt, mutta t√∂iss√§ ollessa ajatus konetekniikan ja ty√∂njohdon opinnoista kypsyi.

Ovako

Ovako on johtava eurooppalainen koneenrakennuster√§ksen valmistaja, tuotantomme p√§√§raaka-aine on kierr√§tyster√§s. Kehit√§mme teknisesti korkeatasoisia ter√§sratkaisuja yhteisty√∂ss√§ asiakkaidemme kanssa. Ter√§ksemme avulla asiakkaidemme lopputuotteet ovat kest√§v√§mpi√§ ja niiden k√§ytt√∂ik√§ on pidempi ‚Äď se merkitsee j√§rkev√§mpi√§, v√§hemm√§n energiaa kuluttavia ja ymp√§rist√∂yst√§v√§llisempi√§ tuotteita. Ovako on edustettuna yli 30 maassa, henkil√∂st√∂n m√§√§r√§ noin 3000.