Käsillä tekemisen taidot käytössä

Samuli Ylinen
levyseppähitsaaja
MSK Group

Kone- ja tuotantotekniikkaa opiskellut Samuli on aina ollut kiinnostunut "muovaamisesta, muokkaamisesta ja rakentamisesta". Nyt hän on tekemässä kaikkea tuota - kädentaidot ovat käytössä MSK Cabinsilla.

Yläasteella kirkas tavoite: ammattiopistoon - käsillä tekeminen kiinnostaa

Kone- ja tuotantotekniikan opiskelijaksi Koulutuskeskus Seduun koneistaja -linjalle

Opintojen ohella töissä

Ensimmäisen vuoden jälkeen vaihto levyseppähitsaaja -linjalle - kiinnosti ja tuntui omalta

Valmistuminen kone- ja tuotantotekniikan ammattiopinnoista - töihin hitsaajaksi

MSK Cabinsille linjakokoajaksi

Samuli on MSK Cabinsilla kokoonpanolinjan tiimin pienryhmässä kokoamassa maatalouskoneiden turvaohjaamoja, joita käytetään 75 maassa eri puolilla maailmaa.

Kokoonpanolinjalle on 15 asemaa, joissa pienryhmät asentavat turvaohjaamoihin niihin kuuluvat osat, lattiasta kattoon. Samulin asemilla asennustyöt tehdään neljän ammattilaisen pienryhmänä ja töitä vaihdetaan pareittain päivän aikana. Työ on mielenkiintoista ja vaihtelevaa. Parityöskentely edellyttää sosiaalisuutta, jotta työjärjestyksistä voidaan helposti keskustella.

Työssä pääsee toteuttamaan käsillä tekemisen taitoja. “Tavoite on olla maailman paras turvaohjaamoiden valmistaja!”

MSK Group

MSK Group on kansainvälinen monialakonserni, jonka maa- ja metsätaloustuotteita myydään kaikkialla maailmassa. MSK:n avulla asiakkaiden arki sujuu, sukupolvesta toiseen. Junkkari suunnittelee, markkinoi ja valmistaa kylvöön, kuljetukseen sekä metsänhoitoon tarkoitettuja koneita. Cabins suunnittelee, markkinoi ja valmistaa turvaohjaamoja maa- ja metsätalouskoneiden valmistajille - koneiden käyttäjille miellyttävä työympäristö.