Ammatillinen tutkinto ja halu oppia uutta – ei esteitä etenemiselle

Ville Rautio
Kunnossapitoasentaja

Kunnossapitoasentaja Ville Rautio on edennyt The Switchillä asentajasta tuotannon koordinaattoriksi. "Kyllä ammatillisellakin tutkinnolla pääsee etenemään - kun on oikea asenne töihin ja halu oppia uutta, voi vaikuttaa omiin työtehtäviinsä!"

Varma valinta yläkoulussa - ammattiopistoon kone- ja tuotantotekniikkaa opiskelemaan

Saimaan ammattiopisto, suuntautuminen koneistaja/kunnossapitoasentaja

Työssäoppimassa asentajana Outotecillä ja Flowroxsilla

Valmistuminen - töihin vai AMKiin? Töihin Flowroxille asentajaksi

Vaihto The Switch Drive Systemsille kokoonpanoasentajaksi

Logistiikkavastaavan sijaiseksi

Logistiikka- ja toiminnanohjausjärjestelmätehtävät kiinnostavat

Eteneminen The Switchillä tuotannon koordinaattoriksi

Ville vastaa tuotannonohjauksesta The Switchillä, jonka tuotteita ja ratkaisuja käytetään uusiutuvan energian tuotantoon tuulivoimaloissa ja laivoissa. “Tärkeää työtä puhtaamman energiatuotannon puolesta. Jännittävää nähdä mitä saamme aikaiseksi, uusiutuva energia on iso juttu.”

Tuotannon koordinaattorina Ville ylläpitää tuotannonohjausjärjestelmää ja varmistaa, että projektit ja tuotanto etenevät sovitusti, materiaalit ovat kokoonpanossa oikeaan aikaan ja ihmiset oikeissa paikoissa tekemässä työtään. Työnjohdosta valmistuksesta vastaavat ovat Villen tärkeitä yhteistyökumppaneita. “Työssä innostaa itsenäinen työ, hyvä työilmapiiri ja mahtavat työkaverit!”

Tiimityö- ja IT-taidot, joita Villen työssä tarvitaan ovat hallussa. “Olen aina hallinnut tietokoneen käytön ja videopeleistäkin saa lisäboostia englanninkielen hallintaan. Joukkueurheilu on opettanut tiimipelaajaksi.”

The Switch

The Switch on uusiutuvan energian edelläkävijä. Innovatiiviset tuotteet ja ratkaisut tuottavat energiaa kestävästi, varastoivat energiaa tehokkaasti ja kuluttavat energiaa vastuullisesti. The Switch tarkoittaa ammattilaisia, jotka rakentavat kestävän perinnön tulevaisuudelle - sähköistämme maailmaa vastuullisesti ja tehokkaasti.