Äly on softassa – ongelmat ratkaistaan etänä

Khelil Gort
Automaatiotekniikan insinööri
Fastems

Fastemsin älykkäitä tuotantojärjestelmiä hankkineet asiakkaat saavat etätukea ongelmiinsa - tietokoneyhteys järjestelmään ja Khelil näkee mitä on tapahtunut.

Yläasteella "aputöihin" kodinkoneita huoltavaan yritykseen - huoltotöiden tekeminen kiinnostaa

Tampereen ammattiopistoon opiskelemaan elektroniikka-asentajaksi

Kodinkoneiden huoltoa jo opiskelujen ohessa

Valmistuminen ja töihin huoltamaan kodinkoneita

Tekniikan jatko-opinnot kiinnostaa

Hämeen ammattikorkeakouluun opiskelemaan sähkö- ja automaatiotekniikkaa

Automaatiotekniikan insinööri AMK

Fastemsilla Teknisessä tuessa System Support Specialist

HAMK Hämeen ammattikorkeakoulu Hämeenlinna

  Vankanlähde 9, 13100 Hämeenlinna

Fastems valmistaa älykkäitä tuotantojärjestelmiä esimerkiksi teollisuusyrityksille, jotka valmistavat osia lentokoneisiin, laivoihin, autoihin, maatalouskoneisiin ja kodinkoneisiin. Fastemsin automaatiojärjestelmillä asiakkaat pystyvät kehittämään oman valmistuksensa tuottavuutta, esimerkiksi ylläpitämään tuotantoa 24/7. “Fastemsilla äly on softassa!”

Khelil on Fastemsilla Teknisessä tuessa ja vastaa asiakkaiden tuotantojärjestelmien ohjelmisto-ongelmien ratkaisemisesta. Jos asiakkaan järjestelmässä ilmenee ongelma Khelil ottaa tietokoneella etäyhteyden järjestelmään. Hän näkee mitä on tapahtunut ja selvittää ongelman.

Fastems

Fastems Oy Ab on robotiikkaan perustuvien automaatiojärjestelmien johtava itsenäinen toimittaja. Automaation avulla autamme asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa innovatiivisilla ratkaisuilla ja parantamaan kilpailukykyään. Haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa rakentaa maailmaa, jossa valmistava teollisuus edesauttaa hyvinvointia.