Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta, Frami

60320 Seinäjoki

Seinäjoen ammattikorkeakoulu SeAMK

SeAMK on monialainen, 5100 opiskelijan ja 350 työntekijän korkeakouluyhteisö – kansainvälinen ja yrittäjähenkinen organisaatio kasvattamassa osaamista, kilpailukykyä ja hyvinvointia. Tutkimus- ja kehittämistoimintamme vahvuusalat ovat ruokaturvallisuus, digitaalinen valmistus ja teollinen internet, hyvinvointiteknologia sekä kasvuyrittäjyys ja omistajanvaihdokset.

SeAMK on toistamiseen Suomen paras ammattikorkeakoulu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2021 tuloksissa. Meillä SeAMKissa on Suomen paras opiskelutyytyväisyys, parhaat opiskelun tukipalvelut, parhaimmat oppimisympäristöt, parhaat palaute- ja arviointikäytännöt ja työelämäyhteydet sekä upea kampus.

SeAMKissa opiskelet lähellä Seinäjoen keskustaa upealla SeAMK Kampuksella. Meillä opiskelijaa arvostetaan ja opetuksen laatu on korkea. SeAMKissa panostetaan kansainvälisyyteen, ja opetuksessa korostuvat yrittäjyys ja työelämälähtöisyys. SeAMK on valtakunnan huippua valmistuneiden työllistymisessä.

Voit hakea Seinäjoen ammattikorkeakouluun korkeakoulujen kevään ja syksyn yhteishauissa, siirtohaussa tai erillishakujen kautta. Haku SeAMKiin tapahtuu Opintopolku-palvelussa. SeAMK tarjoaa AMK- ja YAMK-koulutusta.

Tutustu hakijasivuihin ja hae

SeAMK on paras korkeakoulu opiskelijalle. Katso videolta, mitä SeAMK voi tarjota opiskelijalle!