Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3

20520 Turku

Turun ammattikorkeakoulu

Olemme yli 10 000 osaajan yhteisö. Meiltä valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Haluamme luoda sinun kanssasi paremman huomisen ratkaisuja, niin maakunnassa kuin globaalisti. Meillä voit hakea monen eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää osaamistasi avoimessa ammattikorkeakoulussa tai saada uutta virtaa työhösi täydennyskoulutuksessa.

Turun ammattikorkeakoulun tekniikan koulutus

Haluatko suunnitella elämässäsi jotain suurta, vaikkapa laivoja? Tai aukenisiko urapolku robotiikan, terveysteknologian tai peliteollisuuden tehtävissä? Energia- ja ympäristötekniikan insinöörinä voisit olla ratkomassa visaisia energiakysymyksiä ja keinoja ilmastonmuutoksen hallintaan.

Turun ammattikorkeakoulussa on laaja kattaus tekniikan alan koulutusta. Koulutuskirjo ulottuu rakennus- ja konetekniikasta ICT:hen, kemiantekniikkaan ja ajoneuvoihin. Perinteinen rakennusalakin digitalisoituu, joten monella tekniikan alalla tarvitaan moniosaajia. Voit siis yhdistellä eri koulutusten tarjontaa kiinnostuksesi mukaan.

Meillä voit opiskella tekniikan aloilla insinööriksi tai rakennusmestariksi.

Insinöörin ammattikorkeakoulututkinnon voit suorittaa näillä aloilla:

Katso lisää

Turun ammattikorkeakoulun tekniikan koulutus

Tutustu rakennusmestarin koulutukseen:

Katso lisää

Turussa opiskelija viihtyy

Turku on energinen kuuden korkeakoulun ja 40 000 opiskelijan kaupunki. Kaupunki on yhdistelmä modernia ja historiaa. Suomen vanhin kaupunki on valtakunnallisesti merkittävä satama-, kauppa-, messu- ja matkailukaupunki, missä korkeakoulut ja elinkeinoelämä tekevät tiivistä yhteistyötä.

Turku hemmottelee kulttuurinnälkäistä. Kaupungin monipuolisesta kulttuuritarjonnasta voi nauttia lukuisissa teattereissa, museoissa, gallerioissa ja kulttuuri- ja musiikkitapahtumissa.

Turku tarjoaa liikkujalle monipuolisia mahdollisuuksia harrastaa. Myös monien oppilaitosten alayhdistykset järjestävät urheilutoimintaa.

Katso lisää