SAMK Satakunnan ammattikorkeakoulu Pori

Satakunnankatu 23, 28130 Pori

SAMK-kampus Pori

SAMKssa Teknologian osaamisalueella Porissa koulutetaan energia- ja ympäristötekniikan, konetekniikan, rakennus- ja yhdyskuntatekniikan sekä sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörejä, sekä tietojenkäsittelyn tradenomeja suomeksi. Englanninkielinen Artificial Intelligence (tietojenkäsittelyn tradenomi) sekä ensi Mechatronics (insinööri). Lisäksi ohjelmassa on kaksi ylempää ammattikorkeakoulututkintoa, Tekniikan YAMK (rakennustekniikan ja automaatiotekniikan suuntautumiset) sekä Welfare Technology -ohjelma.

Tekniikka (insinööri YAMK)

Tekniikan ylempi ammattikorkeakoulututkinto syventää osaamistasi rakennustekniikassa tai sähkö- ja automaatiotekniikassa sekä antaa valmiudet toimia tekniikan vaativissa asiantuntijatehtävissä.

Katso lisää

Konetekniikka, monimuotokoulutus

Konetekniikan monimuotokoulutus tarjoaa monipuolisen väylän insinööriksi erityisesti työssä käyville opiskelijoille. SAMK:ssa koulutus on räätälöity erityisesti elinkeinoelämää ja teollisuutta varten.

Katso lisää

Tutustu SAMKiin

SAMK on noin 6000 opiskelijan ja 400 työntekijän monialainen ja kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Länsirannikon vaikutusalueella SAMK on merkittävä osaajien tekijä, kehittäjä, kansainvälistäjä ja yrittäjyyden edistäjä. SAMKin visiona on: Jokainen opiskelijamme työllistyy.

Katso lisää

Hae opiskelijaksi SAMKiin!

SAMKissa on tarjolla AMK-tutkintoon ja YAMK-tutkintoon johtavia koulutuksia.

Katso lisää