HAMK Hämeen ammattikorkeakoulu Valkeakoski

Tietotie 1, 37630 Valkeakoski

 

 

 

Valkeakosken järvimaisemien vieressä sijaitsevalla vuonna 2021 päivitetyllä kampuksella voit opiskella sähkö- ja automaatiotekniikan insinööriksi.

Valmistuttuasi osaat suunnitella, kehittää ja toteuttaa uusia sähköistykseen ja automaatioon liittyviä järjestelmiä ja ratkaisuja esimerkiksi teollisuuden, liikenteen, asumisen ja kotitalouksien tarpeisiin.

Sähkö- ja automaatiotekniikan koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa. Vaihtoehtoisesti voit opiskella kokonaan englanninkielisessä rinnakkaiskoulutuksessa: Electrical and Automation Engineering, johon haetaan yhteishaussa tai HAMKin omassa erillishaussa.

Kansainvälisten sähköinsinöörien lisäksi Valkeakoskella opiskelevat myös kansainvälisen liiketalouden opiskelijat, joten kampuksella pääsee helposti verkostoitumaan ympäri maailmaa.

HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulussa, HAMKissa, voit opiskella tekniikan tai liikenteen insinööriksi tai rakennusmestariksi Kanta-Hämeen ainoassa korkeakoulussa. HAMKissa rakennat ammatillista osaamistasi ja vahvistat työelämä-, innovaatio- ja yrittäjyysosaamistasi kansainvälisessä ilmapiirissä. Opinnoissasi pääset tekemään yhteistyötä tekniikan alojen toimijoiden kanssa ja etsimään ratkaisuja kestävän kehityksen vaatimuksiin ja tulevaisuuden haasteisiin.

Katso lisää