HAMK Hämeen ammattikorkeakoulu Hämeenlinna

Vankanlähde 9, 13100 Hämeenlinna

 

Hämeen ammattikorkeakoulun logo

 

 

 

 

Hämeenlinnassa voit opiskella rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööriksi, rakennusmestariksi, rakentamisen ylemmän AMK-tutkinnon tai englanninkielisen rakennustekniikan koulutuksen Construction Engineering.

Rakennusinsinööri on arvostettu alan osaaja, jonka suunnitteluosaaminen perustuu vahvaan tekniikan ja tietomallien osaamiseen ja kykyyn soveltaa osaamista hyvin erilaisissa tilanteissa ja huomioiden muun muassa kestävän kehityksen tavoitteet.

Rakennusmestarina hallitset talonrakennuksen tuotannon johtamisen sekä rakennustoimintaan liittyvät kaupalliset tehtävät, edistäen osaltasi kestävän kehityksen tavoitteita.

Hämeenlinnan kampusalueella yhdistyvät korkeakouluopiskelun parhaat puolet. Laajalla kampusalueella toimivat myös paikallinen yrityselämä, koulutuksen kanssa läheistä yhteistyötä tekevät HAMKin omat tutkimusyksiköt, uudet modernit tilat ja avara opiskelijaravintola.

Rakentamisen lisäksi Hämeenlinnan kampuksella voi opiskella ylemmät AMK-tutkinnot teknologiaosaamisen johtaminen, tietojohtaminen ja älykkäät palvelut ja Sustainable Technologies.

Hämeenlinnan koulutuksiin haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa. Englanninkielisiin Construction Engineering ja Sustainable Technologies -opintoihin voi hakea myös HAMKin omassa erillishaussa.

HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulussa, HAMKissa, voit opiskella tekniikan tai liikenteen insinööriksi tai rakennusmestariksi Kanta-Hämeen ainoassa korkeakoulussa. HAMKissa rakennat ammatillista osaamistasi ja vahvistat työelämä-, innovaatio- ja yrittäjyysosaamistasi kansainvälisessä ilmapiirissä. Opinnoissasi pääset tekemään yhteistyötä tekniikan alojen toimijoiden kanssa ja etsimään ratkaisuja kestävän kehityksen vaatimuksiin ja tulevaisuuden haasteisiin.

Katso lisää