HAMK Hämeen ammattikorkeakoulu Forssa

Wahreninkatu 11, 30100 Forssa

 

 

 

 

Forssan kampuksella voit opiskella biotalouden tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi – kiertotalouden ja teknologian kysytyksi asiantuntijaksi – joko päiväopintoina tai monimuotona.

HAMKin kampus sijaitsee Forssan keskustassa, idyllisessä 1850-luvun puuvillakehräämössä Loimijoen rannalla. Kampuksen uusittuja tiloja käyttävät myös paikalliset yritykset, joiden kanssa pääset tekemään yhteistyötä opintojesi aikana. Kampuksella järjestetään vuosittain Frush-kiertotaloustapahtuma, joka kerää yhteen alan yrityksiä ja asiantuntijoita, ja antaa erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen verkostoitumiseen jo opintojesi aikana.

Tieto- ja viestintätekniikka, biotalouden -koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa. Vaihtoehtoisesti voit opiskella kokonaan englanninkielisessä rinnakkaiskoulutuksessa: Information and Communication Technology, Bioeconomy, johon haetaan yhteishaussa tai HAMKin omassa erillishaussa.

HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulussa, HAMKissa, voit opiskella tekniikan tai liikenteen insinööriksi tai rakennusmestariksi Kanta-Hämeen ainoassa korkeakoulussa. HAMKissa rakennat ammatillista osaamistasi ja vahvistat työelämä-, innovaatio- ja yrittäjyysosaamistasi kansainvälisessä ilmapiirissä. Opinnoissasi pääset tekemään yhteistyötä tekniikan alojen toimijoiden kanssa ja etsimään ratkaisuja kestävän kehityksen vaatimuksiin ja tulevaisuuden haasteisiin.

 

Katso lisää