Centria Ylivieska

Vierimaantie 7, 84100 Ylivieska

Centria Ylivieska

Ylivieskassa opiskelijan aika ei tule pitk√§ksi! Ylivieskassa voit harrastaa uintia, j√§√§kiekkoa, salibandya, frisbeegolfia, keilausta sek√§ monia muita lajeja itsen√§isesti tai urheiluseuran riveiss√§. Opiskelujen lomassa voit kiipeill√§ seinille tennishallissa tai tarttua perinteisimmin mailaan. Ulkoliikkujille on tarjolla houkuttelevia ulkoilureittej√§. Kivenheiton p√§√§st√§ Sievist√§ l√∂ytyy ‚ÄĚl√§hitunturimme‚ÄĚ Louekallio, joka on Pohjanmaan suosituimpia laskettelukeskuksia. Sielt√§ l√∂ytyy yksi Suomen legendaarisimmista half-pipeista.

Kuten opiskelijakaupungissa pitääkin, myös Ylivieskan ravintola- ja kahvilatarjonta on runsas. Ruokaravintoloita riittää joka nälkään, niin pienelle kuin isommallekin budjetille. Kaupungilla on vahva asema kaupan ja palveluiden keskuksena houkutellen kävijöitä kauempaakin maakunnasta. Suurten markettien ja ostoskeskusten lisäksi keskustasta löytyy mukavasti eri alojen pikkuliikkeitä sekä kirpputoreja.

Pohjanmaan radan varrella sijaitsevaan 15 000 asukkaan Ylivieskaan pääset joka suunnasta kätevästi junalla tai autolla.

 

 

 

 

Centria on ammattikorkeakoulu suurella sydämellä

Centria-ammattikorkeakulu on kansainvälinen ja monialainen ammattikorkeakoulu, jonka kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Pietarsaaressa ja Ylivieskassa. Centria tarjoaa koulutusta viidellä alalla: tekniikka, liiketalous, sosiaali- ja terveysala, musiikki sekä kirkon nuorisotyö. Centrian kampuksilla opiskelee reilut 3 400 opiskelijaa. Centriassa voit opiskella joko suomeksi tai englanniksi.

Opiskelijoiltamme saamamme palautteen mukaan parasta Centriassa on yhteisöllisyys. Meillä kaikista pidetään huolta ja tukea on aina tarjolla. Opiskelijakunta Copsa huolehtii opiskelijoiden edunvalvonnasta ja järjestää erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja opiskelijoillemme.

Katso lisää

Insinööreille on tarvetta

Tekniikan alan perusopintoihin kuuluu laaja kattaus viestintää, kieliä, matematiikkaa, kemiaa, fysiikkaa ja tietotekniikkaa. Nämä kokonaisuudet yhdessä vapaasti valittavien opintojen kanssa täydentävät tulevien insinöörien ammatillisia valmiuksia. Jokaisessa koulutuksessa on lisäksi omat ammattiopintonsa, joiden avulla opiskelijasta kehittyy oman alansa asiantuntija. Ammattiopinnoista osa on teoreettisia, ja osa käytännönläheisiä laboratorio- ja projektitöitä, jotka tuovat mukavaa vaihtelua koulupäiviin. Opintoihin sisältyy myös yritystoimintaa, johtamista ja työsuhdeasioita, jotka valmentavat tulevaisuuden mahdollisiin esimiestehtäviin.

Katso lisää

Opiskele joustavasti työn ohessa tai kokonaan verkon kautta

Monimuotona toteutettavat koulutukset sopivat kaikille i√§st√§ ja el√§m√§ntilanteesta riippumatta ‚Äď my√∂s suoraan toisen asteen oppilaitoksesta valmistuneille. Opetus j√§rjestet√§√§n p√§√§asiassa verkko-opintoina sek√§ l√§hiopetuksena toteutettavina intensiivijaksoina, mik√§ mahdollistaa my√∂s ty√∂skentelyn opintojen ohella.

Katso lisää

Potkua urakehitykseen YAMK-tutkinnolla

Ylemmällä AMK-tutkinnolla voit kehittää omaa osaamistasi, lisätä urakehitysmahdollisuuksiasi ja parantaa omaa asemaasi työmarkkinoilla. Opinnoista saat valmiuksia oman alasi tutkimustiedon hankkimiseen ja soveltamiseen oman työn kehittämisessä. Ylempään AMK-tutkintoon johtavat koulutukset on suunnattu jo työelämässä oleville korkeakoulututkinnon suorittaneille, sinne paluuta tavoitteleville sekä uutta suuntaa uralleen hakeville.

Katso lisää