Centria Pietarsaari

Runeberginkatu 8, 68600 Pietarsaari

Centria Pietarsaari

Pietarsaari on kaunis rannikkokaupunki ja se onkin tunnettu sen tunnelmallisesta vanhasta kaupungista sekä mahtavista rannoista. Keskustasta löytyy myös leffateatteri ja hyviä vaatekauppoja. Vanhan kaupungin puutalokorttelit on jännittävä ottaa haltuun vaikkapa geokätköillen!

Seitsem√§n sillan saaristotie on upea veden, saarten ja siltojen koristama tie, jonka vierell√§ kulkee hyv√§ py√∂r√§tie koko matkan Pietarsaaresta aina Kokkolaan saakka. T√§m√§ on oikea py√∂r√§ilij√§n unelma! Merikaupunkina Pietarsaari tarjoaa upeat rannat niin rentoutumiseen kuin monenlaiseen vesiurheiluun. Veneile, suppaa, surffaa, melo ‚Äď n√§m√§ kaikki ovat k√§den ulottuvilla.

19 500 asukkaan Pietarsaaressa pääset aistimaan keskieurooppalaista tunnelmaa. Pietarsaari tarjoaa mahdollisuuden ottaa haltuun molemmat kotimaiset kielet: 56 prosenttia asukkaista on ruotsinkielisiä.

Centrian kampus Allegro sijaitsee aivan Pietarsaaren keskustassa.

 

 

 

 

Centria on ammattikorkeakoulu suurella sydämellä

Centria-ammattikorkeakulu on kansainvälinen ja monialainen ammattikorkeakoulu, jonka kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Pietarsaaressa ja Ylivieskassa. Centria tarjoaa koulutusta viidellä alalla: tekniikka, liiketalous, sosiaali- ja terveysala, musiikki sekä kirkon nuorisotyö. Centrian kampuksilla opiskelee reilut 3 400 opiskelijaa. Centriassa voit opiskella joko suomeksi tai englanniksi.

Opiskelijoiltamme saamamme palautteen mukaan parasta Centriassa on yhteisöllisyys. Meillä kaikista pidetään huolta ja tukea on aina tarjolla. Opiskelijakunta Copsa huolehtii opiskelijoiden edunvalvonnasta ja järjestää erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja opiskelijoillemme.

Katso lisää

Opiskele tietotekniikan insinööriksi Pietarsaaressa

Pietarsaaressa käynnistyy 2022 uusi tieto- ja viestintätekniikan insinöörikoulutus, joka toteutetaan kokonaan englannin kielellä. Koulutus on suunnattu IT-alasta kiinnostuneille ja se on suunniteltu vastaamaan alueen osaajapulaan.

Koulutuksen suunnittelu on parhaillaan käynnissä ja julkaisemme siitä pian lisätietoja sivuillamme

Katso lisää