Centria Kokkola

 

Talonpojankatu 2, 67100 Kokkola

Centria Kokkola

Kokkola on viihtyisä merenrantakaupunki, jossa on vireää teollisuutta, vilkas kulttuurielämä ja monipuoliset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Kokkola tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet aktiiviseen opiskelijaelämään palveluidensa sekä vapaa-ajan aktiviteettien puolesta. Musiikin, taiteen ja teatterin lisäksi voit harrastaa miltei mitä tahansa urheilulajia jääkiekosta jalkapalloon ja salibandysta suppailuun.

Kokkolaan on helppo tulla, sillä se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. Pääset Helsinkiin tai Rovaniemelle junalla alle neljässä tunnissa. Centrian Kokkolan kampus sijaitsee noin kilometrin päässä Kokkolan keskustasta.

 

 

Rohkeus olla sitä mitä on kantaa Centriassa

Meillä Centriassa seistään jalat vahvasti kolmen pohjalaismaakunnan mailla, Kokkolan, Pietarsaaren ja Ylivieskan kampuksilla. Meillä on, mitä tarjota: korkeakoulutusta, jossa yhdistyy oikea osaaminen, rohkea ja rehti ja vastuullinen tekeminen. Näillä eväillä saadaan aikaan ihan oikeasti tärkeitä asioita myös tulevaisuudessa, riippumatta siitä, johtavatko askelmerkit kemian, musiikin ja tekniikan maailmaan, kaupan ja viennin kiehtoviin ympyröihin tai ihmisten hyvinvoinnin ja hoivan pariin.

Ei siis mikään ihme, että meille putkahtelee tämän tästä ihmisiä niin läheltä kuin kauempaakin maailmalta saamaan valtakunnan kansainvälisintä AMK-koulutusta, jossa on harvinaisen vahva tutkimus- ja kehityskärki. Itse asiassa lähes 4 000 tutkinto-opiskelijastamme joka viides on saapunut meille huomattavasti Hankoa tai Utsjokea kauempaa.

Elämässä ehtii tehdä kaikenlaista, mutta siihen kannattaa ponnistaa mahdollisimman hyvin matkaeväin. Niitä saa koulusta, jossa tieto, tutkimus ja oikeat kohtaamiset luovat pohjan oppimiselle ja työelämälle. Koulusta, jonka läheltä löytyy opintojen jälkeenkin hienoja työtilaisuuksia. Siitä on hyvä ponnistaa. Sellainen paikka on Centria.

 

Katso lisää

Insinööreille on tarvetta

Tekniikan alan perusopintoihin kuuluu laaja kattaus viestintää, kieliä, matematiikkaa, kemiaa, fysiikkaa ja tietotekniikkaa. Nämä kokonaisuudet yhdessä vapaasti valittavien opintojen kanssa täydentävät tulevien insinöörien ammatillisia valmiuksia. Jokaisessa koulutuksessa on lisäksi omat ammattiopintonsa, joiden avulla opiskelijasta kehittyy oman alansa asiantuntija. Ammattiopinnoista osa on teoreettisia, ja osa käytännönläheisiä laboratorio- ja projektitöitä, jotka tuovat mukavaa vaihtelua koulupäiviin. Opintoihin sisältyy myös yritystoimintaa, johtamista ja työsuhdeasioita, jotka valmentavat tulevaisuuden mahdollisiin esimiestehtäviin.

Alue tarjoaa myös työelämän mahdollisuuksia. Kokkolassa on monipuolinen elinkeinorakenne ja vahva panostus tulevaisuuteen: kemia, cleantech, biotalous, veneala, TKi-toiminta ja investoinnit rakentavat tulevaisuutta.

Katso lisää

Opiskele joustavasti työn ohessa

Monimuotona toteutettavat koulutukset sopivat kaikille i√§st√§ ja el√§m√§ntilanteesta riippumatta ‚Äď my√∂s suoraan toisen asteen oppilaitoksesta valmistuneille. Opetus j√§rjestet√§√§n p√§√§asiassa verkko-opintoina sek√§ l√§hiopetuksena toteutettavina intensiivijaksoina, mik√§ mahdollistaa my√∂s ty√∂skentelyn opintojen ohella.

Katso lisää

Opiskele ylempi AMK-tutkinto Centria Master Schoolissa

Ylempi AMK-tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto, jolla syvennät asiantuntijuuttasi ja kehität osaamistasi työelämälähtöisellä otteella. Tutkinto antaa saman kelpoisuuden julkisiin virkoihin kuin yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto.

Opiskelu on monimuoto-opiskelua, joka koostuu lähiopintojaksoista, verkko-opinnoista ja itsenäisestä työskentelystä. Hakijalta edellytetään yleensä soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vähintään kahden vuoden työkokemusta tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Centriassa on tarjolla Suomen parasta YAMK-koulutusta. Vuosittaisessa valmistuville opiskelijoille suunnatussa kyselyssä YAMK-opiskelijamme ovat arvioineet koulutuksensa Suomen parhaaksi jo useana vuotena peräkkäin.

Katso lisää