Centria

 

Talonpojankatu 2, 67100 Kokkola

Centria Kokkola

Kaunis merenrantakaupunki Kokkola tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet aktiiviseen opiskelijaelämään palveluidensa sekä kulttuuri- ja liikuntamahdollisuuksiensa puolesta. Musiikin, taiteen ja teatterin lisäksi voit harrastaa miltei mitä tahansa urheilulajia jääkiekosta jalkapalloon ja salibandysta suppailuun. Kuntosaleja kaupungissa on useita ja niihin saa mukavat opiskelija-alennukset.

Asukkaita Kokkolassa on noin 48 000. Kokkolan etuna on se, että täällä kaikki on kävelyetäisyyden päässä. Lisäksi Kokkolaan valmistui viime vuonna lähes sata uutta yksiötä, joten opiskelijoille on hyvin tarjolla edullisia vuokra-asuntoja eri puolilta Kokkolaa.

Kokkolaan on helppo tulla, sillä se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. Pääset Helsinkiin tai Rovaniemelle junalla alle neljässä tunnissa. Centrian Talonpojankadun kampus sijaitsee noin kilometrin päässä Kokkolan keskustasta.

 

Centria on ammattikorkeakoulu suurella sydämellä

Centria-ammattikorkeakulu on kansainvälinen ja monialainen ammattikorkeakoulu, jonka kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Pietarsaaressa ja Ylivieskassa. Centria tarjoaa koulutusta viidellä alalla: tekniikka, liiketalous, sosiaali- ja terveysala, musiikki sekä kirkon nuorisotyö. Centrian kampuksilla opiskelee reilut 3 400 opiskelijaa. Centriassa voit opiskella joko suomeksi tai englanniksi.

Opiskelijoiltamme saamamme palautteen mukaan parasta Centriassa on yhteisöllisyys. Meillä kaikista pidetään huolta ja tukea on aina tarjolla. Opiskelijakunta Copsa huolehtii opiskelijoiden edunvalvonnasta ja järjestää erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja opiskelijoillemme.

Katso lisää

Insinööreille on tarvetta

Tekniikan alan perusopintoihin kuuluu laaja kattaus viestintää, kieliä, matematiikkaa, kemiaa, fysiikkaa ja tietotekniikkaa. Nämä kokonaisuudet yhdessä vapaasti valittavien opintojen kanssa täydentävät tulevien insinöörien ammatillisia valmiuksia. Jokaisessa koulutuksessa on lisäksi omat ammattiopintonsa, joiden avulla opiskelijasta kehittyy oman alansa asiantuntija. Ammattiopinnoista osa on teoreettisia, ja osa käytännönläheisiä laboratorio- ja projektitöitä, jotka tuovat mukavaa vaihtelua koulupäiviin. Opintoihin sisältyy myös yritystoimintaa, johtamista ja työsuhdeasioita, jotka valmentavat tulevaisuuden mahdollisiin esimiestehtäviin.

Katso lisää

Opiskele joustavasti työn ohessa tai kokonaan verkon kautta

Monimuotona toteutettavat koulutukset sopivat kaikille i√§st√§ ja el√§m√§ntilanteesta riippumatta ‚Äď my√∂s suoraan toisen asteen oppilaitoksesta valmistuneille. Opetus j√§rjestet√§√§n p√§√§asiassa verkko-opintoina sek√§ l√§hiopetuksena toteutettavina intensiivijaksoina, mik√§ mahdollistaa my√∂s ty√∂skentelyn opintojen ohella.

Katso lisää

Potkua urakehitykseen YAMK-tutkinnolla

Ylemmällä AMK-tutkinnolla voit kehittää omaa osaamistasi, lisätä urakehitysmahdollisuuksiasi ja parantaa omaa asemaasi työmarkkinoilla. Opinnoista saat valmiuksia oman alasi tutkimustiedon hankkimiseen ja soveltamiseen oman työn kehittämisessä. Ylempään AMK-tutkintoon johtavat koulutukset on suunnattu jo työelämässä oleville korkeakoulututkinnon suorittaneille, sinne paluuta tavoitteleville sekä uutta suuntaa uralleen hakeville.

Katso lisää