SATAEDU, Ulvila

Yhdystie 1

28400 Ulvila

SATAEDU, Ulvila

Sataedu kouluttaa ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Vuosittain noin 5 000 opiskelijaa opiskelee meillä tutkintoon tai vahvistaa muuten osaamistaan. Toimimme kahdeksalla paikkakunnalla. Vahvuutemme ovat osaavat opettajat, hyvät oppimisympäristöt ja vahva yritysyhteistyö. Kansainväliset kumppanimme mahdollistavat kiinnostavat vaihtojaksot eri puolilla Eurooppaa.

Hyvin työllistävä koulutus tarjoaa myös hyvät jatko-opintomahdollisuudet. Opintojen aikana suoritetut Väylä-opinnot tarjoavat opiskelupaikan SAMKiin ilman pääsykokeita. Meillä voi suorittaa ammatillisten opintojen ohessa ylioppistutkinnon tai omaa osaamista vahvistavia lukiokursseja. Yhteistyö Satakunta Sports Academyn (SSA) kanssa auttaa kansallisen tason urheilijoita yhdistämään opinnot ja urheilun.

Satasedu Ulvila

Ulvilassa opiskelijalle on tarjolla laajan valikoima eri alojen tutkinto- ja täydennyskoulutuksia. Voit opiskella tekniikan ammattilaiseksi suorittamalla kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon, sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon tai tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon. Ulvilan toimipaikassa sijaitsee myös hyvinvointiteknologian tutkimus-, kehitys- ja oppimisympäristö MeWet-koti.

Sataedu Ulvila

Katso lisää

Ulvilan kaupunki

Noin 13 000 asukkaan Ulvila on automaatioalan ‚ÄĚp√§√§kaupunki‚ÄĚ. Ulvila on keskeinen osa Satakunnan eurooppalaisittainkin merkitt√§v√§√§ robotiikka-, IoT-, teko√§ly- ja automaatioyritysten keskittym√§√§. Sen ymp√§rille luotu Robocoast-osaamiskeskittym√§ vauhdittaa alueen paikallisia ja kansainv√§lisi√§ yrityksi√§ sek√§ antaa hyv√§t puitteet opiskella ja ty√∂llisty√§ automaatiokaupunkiin. Sijainniltaan keskeinen kaupunki tarjoaa my√∂s monipuolisia vapaa-ajan mahdollisuuksia.

Ulvila

Katso lisää

Tekniikan ammattilaiseksi Ulvilassa

Sataedun kone- ja tuotantotekniikan opinnoissa voit valita asennuksen ja automaation osaamisalan (koneasentaja, koneautomaatioasentaja) tai tuotantotekniikan osaamisalan (koneistajia, levyseppähitsaajia sekä muovi- ja kumituotevalmistaja).

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinnosta valmistuu sähkö- tai automaatioasentajia.

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnosta valmistuu elektroniikka-asentajia, hyvinvointiteknologia-asentajia, tietoverkkoasentajia ja IT-tukihenkilöitä.

Koulutukseen voi hakea yhteishaussa tai jatkuvassa haussa. Alalle voi opiskella myös oppisopimuksella tai työttömyysetuudella.

Sataedu РParempaa osaamista ja hyvinvointia

Katso lisää