SATAEDU, Kokemäki

Suoratie 1

32801 Kokemäki

SATAEDU, Kokemäki

Vuosittain noin 5 000 opiskelijaa opiskelee Sataedussa tutkintoon tai vahvistaa muuten osaamistaan. Toimimme kahdeksalla paikkakunnalla. Vahvuutemme ovat osaavat opettajat, hyvät oppimisympäristöt ja vahva yritysyhteistyö. Kansainväliset kumppanimme mahdollistavat kiinnostavat vaihtojaksot eri puolilla Eurooppaa.

Hyvin työllistävä koulutus tarjoaa myös hyvät jatko-opintomahdollisuudet. Opintojen aikana suoritetut Väylä-opinnot tarjoavat opiskelupaikan SAMKiin ilman pääsykokeita. Meillä voi suorittaa ammatillisten opintojen ohessa ylioppilastutkinnon tai omaa osaamista vahvistavia lukiokursseja. Yhteistyö Satakunta Sports Academyn (SSA) kanssa auttaa urheilijoita yhdistämään opinnot ja urheilun.

Sataedu

Sataedu Kokemäki

Kokemäellä opiskelijalle on tarjolla laaja valikoima eri alojen tutkinto- ja täydennyskoulutuksia. Tekniikasta kiinnostuneelle valittavana on kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon tai sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon koulutukset. Kokemäellä opiskellaan innovatiivisella otteella niin oppilaitoksessa kuin alan kehityksen kärjessä olevissa yrityksissä.

Sataedu Kokemäki 

Katso lisää

Kokemäen kaupunki

Hyvien liikenneyhteyksien Kokemäki on noin 7000 asukkaan kaupunki. Monipuolinen elinkeinorakenne metalli-, sähkö- ja rakennusteollisuudessa tarjoaa opiskelijoille hyvät työssäoppimis- ja työllistymismahdollisuudet. Suomen laajin valokuituverkko antaa vauhtia tehokkaalle opiskelulle. Opiskelun vastapainoksi Kokemäeltä löytyy monia vapaa-ajan mahdollisuuksia luonnossa sekä liikunnan ja kulttuuriin parissa.

Kokemäki

Katso lisää

Tekniikan ammattilaiseksi Kokemäellä

Sataedun kone- ja tuotantotekniikan opinnoissa voit valita asennuksen ja automaation osaamisalan (koneasentaja, koneautomaatioasentaja) tai tuotantotekniikan osaamisalan (koneistajia, levyseppähitsaajia, muovi- ja kumituotevalmistaja).

Sataedussa sähkö- ja automaatioalan perustutkinnosta valmistuu sähkö- ja automaatioasentajia.

Koulutuksiin voi hakea yhteishaussa tai jatkuvassa haussa. Voit opiskella myös oppisopimuksella tai työttömyysetuudella.

Sataedu – Parempaa osaamista ja hyvinvointia

Katso lisää