SATAEDU, Kankaanpää

Alpinkatu 12

38700 Kankaanpää

SATAEDU, Kankaanpää

Vuosittain noin 5 000 opiskelijaa opiskelee Sataedussa tutkintoon tai vahvistaa muuten osaamistaan. Toimimme kahdeksalla paikkakunnalla. Vahvuutemme ovat osaavat opettajat, hyvät oppimisympäristöt ja vahva yritysyhteistyö. Kansainväliset kumppanimme mahdollistavat kiinnostavat vaihtojaksot eri puolilla Eurooppaa.

Hyvin työllistävä koulutus tarjoaa myös hyvät jatko-opintomahdollisuudet. Opintojen aikana suoritetut Väylä-opinnot tarjoavat opiskelupaikan SAMKiin ilman pääsykokeita. Meillä voi suorittaa ammatillisten opintojen ohessa myös ylioppilastutkinnon tai osaamista vahvistavia lukiokursseja. Yhteistyö Satakunta Sports Academyn (SSA) kanssa auttaa urheilijoita yhdistämään opinnot ja urheilun. Kankaanpäässä on myös oma eri lajien urheiluvalmennusryhmä.

Sataedu

Sataedu Kankaanpää

Kankaanpäässä opiskelevalle on tarjolla laaja valikoima eri alojen tutkinto- ja täydennyskoulutuksia. Voit opiskella tekniikan ammattilaiseksi suorittamalla kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon, talotekniikan perustutkinnon tai sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon. Opiskelu sujuu uudistetuissa oppimisympäristöissä, ja laaja yhteistyöverkosto mahdollistaa erikoisosaamisen hankkimisen työpaikoilla.

Sataedu Kankaanpää

Katso lisää

Kankaanpään kaupunki

Teknologiateollisuudella on noin 13 000 asukkaan Kankaanpäässä pitkät perinteet. Nykyisin kaupungissa toimii lähes 150 teknologia-alan yritystä. Niin pienet yritykset kuin kansainvälisten yritysten yksiköt tarjoavat kiinnostavia työpaikkoja opiskelijoille ja ammattilaisille. Kankaanpää on myös tunnettu kulttuuri- ja urheilukaupunki, joten kiinnostavaa tekemistä löytyy vapaa-ajallakin.

Kankaanpää

Katso lisää

Tekniikan ammattilaiseksi Kankaanpäässä

Sataedun kone- ja tuotantotekniikan opinnoissa voit valita asennuksen ja automaation osaamisalan (koneasentaja, koneautomaatioasentaja) tai tuotantotekniikan osaamisalan (koneistajia, levyseppähitsaajia sekä muovi- ja kumituotevalmistaja).

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinnosta valmistuu sähkö- tai automaatioasentajia.

Koulutuksiin voi hakea yhteishaussa tai jatkuvassa haussa. Voit opiskella myös oppisopimuksella tai työttömyysetuudella.

Sataedu – Parempaa osaamista ja hyvinvointia

Katso lisää