OSAO, Taivalkoski

Jokijärventie 2

93400 Taivalkoski

OSAO, Oulun seutu, Taivalkoski

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen.

OSAOssa on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden.

– Opiskelijoita 8 500
– Mitattu opiskelijatyytyväisyys 4,3 / 5
– Suoritettuja tutkintoja noin 2 400 vuodessa
– Yli 6 600 työelämäkumppania
– Valittu vuoden 2021 urheiluoppilaitokseksi

Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAOn koulutusyksiköt sijaitsevat Oulussa, Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.

OSAO, Taivalkoski

OSAOn Taivalkosken yksikkö on OSAOn pohjoisin toimipiste. Taivalkoskella koulutetaan metsä-, maarakennus- ja kaivosalan sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Ajanmukainen opetuskalusto ja yksikön läheisyydessä sijaitsevat harjoitustyömaat tarjoavat hyvät puitteet ammatin oppimiselle. Yksiköstä valmistuneet työllistyvät lähes 100 %:sti. Yksikössä on opiskelija-asuntola.

Kaivosalan perustutkinto

OSAOn Taivalkosken yksikössä voit opiskella kaivosalan perustutkinnossa kaivostyöntekijäksi.

Kaivostyöntekijä työskentelee maanalaisissa kaivoksissa ja maanpäällisillä avolouhoksilla monenlaisissa tehtävissä. Kaivosalan ammattilaisena hallitset muun muassa louhintatekniikan, louheenkäsittelyn, kallion lujitustyöt sekä rakennustekniset työt.

Kaivoksia löytyy läpi Suomen etelästä pohjoiseen ja tulevaisuuden työnäkymät ovat hyvät.

Katso lisää

Taivalkoski opiskelupaikkakuntana

Taivalkoski sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa Koillismaalla. Taivalkosken luonnon monipuolisuus ja rikkaus ovat perustana alueen kehittämiselle valtakunnallisesti tärkeänä luonto- ja vapaa-ajan alueena. Pitkistä etäisyyksistä huolimatta alueen kehittämisen edellytyksenä ovat olleet varsin hyvät liikenneyhteydet.

Taivalkoski tunnetaan monipuolisesta luonnostaan, Kalle Päätalosta, kuohuvista koskista ja Taivalvaaran hiihtokeskuksesta sekä lumivarmoista talvista ja paukkupakkasista.

Lue lisää Taivalkoskesta

Katso lisää